Hoewel we nog tot 2019 moeten wachten op de release van The Perfectionist, belooft de trailer van de Pretty Little Liars spin-off al veel goeds.

Eerste trailer van Pretty Little Liars spin-off The Perfectionist is uit

Pretty Little Liars helemaal voorbij? Dacht het niet. Na een jaar zonder te hebben gezeten, wordt er as we speak hard gewerkt aan de spin-off van de mysterieuze dramaserie, genaamd The Perfectionist. Hoewel we nog tot volgend jaar moeten wachten op de officiële start van de nieuwe serie, kunnen we het nu in ieder geval al doen met de officiële trailer. En dat belooft wat. 

Niets is wat het lijkt
Net als Pretty Little Liars is deze spin-off ook gebaseerd op een gelijknamige boekenserie van Sara Sheperd. En net als PLL, wordt al snel duidelijk dat niets is wat het lijkt. In The Perfectionist is het leven van Rosewood naar Beacon Heighst alles behalve perfect.

Verhaallijn
De boekenserie gaat over vijf tieners (Ava, Catilin, Mackenzie, Julie en Parker) uit Beacon Heights die één grote overeenkomst hebben: ze streven naar perfectie. Oké, twee: ook haten ze dezelfde persoon. De womanizer Nolan heeft hen allemaal gepest. Daarom bedenken ze het perfecte plan om hem te vermoorden. Puur theoretisch, natuurlijk.

Hun perfecte leventjes komen op losse schroeven te staan wanneer Nolan opeens dood gevonden wordt. Vermoord, op precies dezelfde manier als de vijf meisjes bedacht hadden. Zij zijn onschuldig en doen er alles aan om de echte moordenaar te vinden, vóórdat zij zelf opgepakt worden. Zoals het er nu naar uitziet, volgt de serie in ieder geval het begin van de boekenreeks nauw.

Dezelfde regiseur
Fijn om te weten is dat in ieder geval twee van onze favoriete liars zijn te zien in de nieuwe serie. En dat zijn (ex-)queen bee’s Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal. De producer van PLL, I. Marlene King, is duidelijk nog niet klaar met deze twee personages, wat betekent dat Sasha Pieterse en Janel Parrish weer in hun vertrouwde rollen mogen kruipen.

Gossip Girl meets PLL
Helaas moeten we wel van de meeste PLL-acteurs afscheid nemen. Maar, daar komen wel veel nieuwe gezichten voor in de plaats, zoals die van Kelly Rutherford a.k.a. Lily van der Woodsen, de moeder van Serena van der Woodsen, in Gossip GirlHaar moederrol laat ze achter zich en ze verandert in een echte girlboss. Met haar rol als Kelly speelt ze de oprichter van Beacon Heights University en Hotchkiss Industries

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten