Bringing GLAMOUR into your daily life!

Kunnen we het even hebben over de gebleekte tanden van Alex bij RTL Boulevard?

Gisteren stuitte ik tijdens mijn rondje YouTube op bovenstaande video. Of nou ja, in eerste instantie niet op de video, maar op de still uit de video die je ziet voordat je 'm aanklikt. 

En dan heb ik het niet over de belachelijk goeie titel van de video, maar over het aangezicht van Alex Maas, verleider uit vorig seizoen van Temptation Island. En dan specifiek het smoelwerk van de beste jongen. 'Wat is er in hemelsnaam met zijn tanden gebeurd?', was het enige wat ik dacht. 

Warning: zonnebril op!
Waar ik eerst dacht dat het een photoshop-geintje van de redactie was, bleek al snel dat dat niet het geval was. De 26-jarige spierbundel was te gast bij RTL Boulevard om het met Beau van Erven Dorens over het huidige seizoen van Temptation Island te hebben. Het was de bedoeling om een uiterst serieus gesprek te voeren over alle ins en outs op het eiland, dat ging alleen al vrij snel mis.

Het moment dat Alex zijn mond opendeed, schrok iedereen zich het leplazerus. Hij geeft licht, zo wit zijn z'n tanden. Steekt ook lekker af bij zijn zon(nnebank)gebruinde huid. 

Neon wit is er niks bij
Daarna volg ik totaal niet meer wat Alex zegt, dat snap je. Ik kan alleen maar ademloos kijken naar zijn kakelwitte Kukident smile. Gelukkig breekt Beau al snel het ijs met de subtiele opmerking 'Mag ik je complimenteren met je fantastische gebit'. Waarna de deskundigen op de bank het uitgieren (en ik met hen).

Met een blos op de wangen vertelt Alex vervolgens dat hij zijn tanden net heeft gebleekt (meen je niet!). Beau vervolgens: "Pas op dat ze er niet uitvallen," met luid gegiegel van wederom de deskundigendesk op de achtergrond.

Cursus beter plannen
Nu vraag ik me toch af wat er in Alex' hoofd omging? Wilde de arme jongen gratis reclame maken voor Colgate? Dacht hij misschien dat ze nog een nieuwe influencer nodig hebben? Who knows... 

De timing qua tandartsafspraak en televisieoptreden kan in het vervolg misschien iets ruimer worden genomen. Een voordeel: de Bredase jongen heeft in de cel gelukkig altijd extra verlichting bij zich, mochten de TL-buizen het om hem heen begeven.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten