Vorige week liepen de emoties in Temptation Island VIPS al hoog op. Deze week staat aflevering 7 op de planning en als we de preview mogen geloven, ziet de toekomst er niet rooskleurig uit voor Niels.

Rosanna en Alex worden steeds intiemer in de nieuwe preview van Temptation Island VIPS

Vorige week liepen de emoties in Temptation Island VIPS al hoog op toen spierbundel Alex zijn comeback maakte. Deze week staat aflevering 7 op de planning en als we de preview mogen geloven, ziet de toekomst er niet rooskleurig uit voor Niels.

Massage
Op de beelden van de nieuwe Temtpation Island VIPS-aflevering zien we hoe Rosanna de verleider masseert. We vragen ons meteen af: wáárom kiest Rosanna Alex op date? Alex zou Alex natuurlijk niet zijn als hij deze kans niet zou grijpen om het een en ander uit te lokken bij Rosanna. "Je vindt het gewoon lekker om mij geil te maken," zegt hij terwijl Rosanna met haar handen over zijn rug glijdt. 

Happy end
Oké, dat zal Niels vast niet leuk vinden om te horen, maar dat is nog niet alles. Rosanna zegt met volle overtuiging dat ze Alex een leuke gast vindt en dat hij er goed uitziet. Vervolgens horen we de verleider (terecht) zeggen: "We zijn gewoon weer precies op hetzelfde punt als waar we vorig jaar waren." En iedereen weet wat er toen van kwam…

Ultieme temptation
Niet alleen tussen Rosanna en Alex zijn er spanningen. Ook Donny weet niet wat hij aan moet met verleider Danique. "Ik ben er gewoon achter gekomen dat Danique mijn temptation is," horen we de jongste Roelvink zeggen. Als dat maar goed gaat. 

Oh, oh Ruud…
Dan hebben we ten slotte ook nog Ruud, die zo dronken is dat hij aan iedereen verkondigt dat iemand hem een slinger aan z'n *piep* gaat geven die avond. Kortom: er gaat genoeg gebeuren aanstaande donderdag. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten