Bringing GLAMOUR into your daily life!

Shay Mitchell deelt haar Pretty Little Liars auditievideo

Je kunt het je nu bijna niet meer voorstellen, maar ook Shay Mitchell moest gewoon auditie doen voor haar rol als Emily Fields in Pretty Little Liars. En van die auditie zijn beelden...!

Hoewel de Canadese actrice het heel lang heeft proberen te rekken, is de tijd nu echt daar om de video met haar fans te delen. Afgelopen vrijdag plaatste ze het fragment op haar YouTube-kanaal. En dat niet alleen. Ook doet Shay live verslag van haar auditie. En dat is erg vermakelijk. 

'Genant....'
"Terugkijkend op deze auditie, als de jaren vorderen, word ik steeds meer gekrenkt in mijn ego als ik ernaar kijk. Ik zie vooral een jonge versie van mezelf, extreem zenuwachtig tijdens haar eerste grote auditie." zijn de eerste 'subtiele' woorden die de 30-jarige actrice over zichzelf loslaat. 

Een positieve noot
Shay is niet mild voor haar jongere zelf, ze heeft op elk woord wel iets aan te merken. Gelukkig houdt ze er ook positieve herinneringen aan over. Bijvoorbeeld van de hotelkamer waarin ze het goede nieuws te horen kreeg dat ze de rol kreeg. En haar eerste keer eersteklas vliegen.  

Bye bye
Na zeven seizoenen kwam er in mei dit jaar een einde aan het PLL-tijdperk. Een einde aan de zenuwslopende avonturen van Alison, Aria, Spencer, Hanna en Emily én de onthulling van de identiteit van de mysterieuze A.D.. 

Film?
Maar niet getreurd. Volgens Shay heeft de nieuwe serie You veel weg van PLL en er komt misschien een PLL-film. Vallen we toch niet in dat zwarte gat. Of nou ja, misschien heel eventjes dan. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten