Riverdale begint weer op donderdag 18 januari. Gelukkig krijgen we alvast een voorproefje: de extra lange trailer van aflevering 10.

De nieuwe extra lange trailer van Riverdale aflevering 10 is gelanceerd!

Donderdag 18 januari kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Riverdale. Hoewel we in december al een voorproefje kregen van aflevering 10, is er nu een extra lange trailer van de aflevering vrijgegeven. En geloof ons, die wil je bekijken. 

Is het al donderdag?
In de eerste trailer zagen we al dat Betty’s moeder Alice op zoek gaat naar haar lang verloren zoon. Dat betekent dat we Chic Cooper eindelijk voor het eerst te zien krijgen. Uit de nieuwe trailer blijkt dat de ontmoeting tussen Alice en Chic misschien niet zo gaat als Alice hoopte. We zien Betty’s moeder, die in een auto tranen met tuiten huilt.

Archie en Veronica
Hoewel er niets wordt vrijgegeven over de relatie van Archie en Betty (ná hun episch zoenmoment), zien we Archie en Veronica – verwarrend genoeg – zoenen alsof er niets aan de hand is. Daar komt ook nog eens bij dat Hiram duidelijk niet onder de indruk is als het om Archie gaat: “Je bent niet goed genoeg voor mijn dochter,” aldus de beste man.

Hiram
Over Hiram gesproken, die lijkt met de dag enger te worden. Een (nog onbekende) man waarschuwt Archie: “De vader van je vriendin is een extreem gevaarlijke man.” Wat hij daarmee bedoelt, weten we niet.

Even later zien we dat Archie tijdens een worstelpartij wordt gevloerd door Hiram (hoe dan?!), terwijl hij dat er nog even inwrijft bij Archie: “Ik. Win. Altijd.” We denken niet dat hij het hier alleen over worstelen heeft...

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten