Dit zijn de allerleukste podcasts van het moment

Van interviews tot comedy

New York Fashion Week - Street Style - Day 1
Christian VierigGetty Images

Op zoek naar een leuke podcast? We got you. Deze zeven podcast-series zijn zeker het proberen waard. Heerlijk voor in de trein, tijdens het sporten of gewoon thuis.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Monica's Podcast

Monica's Podcast is dé podcast van Youtuber Monica Geuze. Ze nodigt elke week interessante mensen uit, onder wie Famke Louise, Tim Hofman en Anna Nooshin. In haar eigen woonkamer vraagt ze haar gasten ruim een uur het hemd van het lijf.

Te beluisteren via: YouTube en Spotify

2 The Goal Digger Podcast (Engelstalig)

The Goal Digger Podcast is een wat zakelijkere podcast van de Amerikaanse Jenna Kuther. In de afleveringen bespreekt Jenna met experts hoe je je dromen kunt najagen en succes kunt behalen.

Te beluisteren via: Jenna's website, Spotify en Apple Podcasts

3 VICE Money - Nieuw Geld

Een gloednieuwe podcast van VICE Nederland. Ze interviewen mensen die het 'nieuwe geld' verdienen. Waaronder een sneakerreseller, ethische hacker en een cryptomiljonair.

Te beluisteren via: Spotify en Apple Podcasts

4 The Best Social Podcast

De hosts Cato, Diederik en Jasper bespreken elke twee weken alles omtrent social media. Soms met een gast, soms met z'n drieën.

Te beluisteren via: Spotify en Apple Podcasts

5 Trust Nobody

In Trust Nobody bespreken Elger, Mark en Nelleke de afleveringen van Wie Is De Mol? Helaas komt zondag de laatste podcast van dit seizoen online. Maar gelukkig gaat het drietal door met de Vlaamse versie De Mol in Trust Nobody België.

Te beluisteren via: Spotify en Apple Podcasts

6 Klap van de Molen

Klap van de Molen won in 2018 de prijs voor Beste Podcast in de categorie muziek. Om de week praat David Achter de Molen over de meest uiteenlopende muziekonderwerpen, van festivals tot het beroep van een tourmanager.

Te beluisteren via: Spotify en Apple Podcasts

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur