10 leuke dingen om te doen dit weekend

Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen!

woman sitting on armchair reading book amidst plants in room at home
MaskotGetty Images

Het wordt een regenachtig weekend. Dat is wel even wennen na al die zonnige dagen, maar wij helpen je en hebben tien dingen op een rijtje gezet die je kunt doen. Zo zal jij je niet vervelen!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Host een spelletjesavond
three young women playing foosball at youth hostel
Klaus VedfeltGetty Images

Zin in een avondje met je vrienden, maar weet je niet zo goed wat je moet doen? Organiseer een spelletjesavond! Laat iedereen hun favoriete spel meenemen, zorg voor hapjes en drankjes en je hebt een heerlijke avond. Enjoy!

2 Bak een cloud bread

Cloud bread is de nieuwste trend op TikTok en wij zijn hooked. Het recept is super simpel, het ziet er heel fluffy uit en smaakt ook nog eens heerlijk. Happy baking!

3 Get Educated
woman sitting on armchair reading book amidst plants in room at home
MaskotGetty Images

Lees jezelf in op onderwerpen die belangrijk zijn, er is een hoop gaande in de wereld en het is goed om op de hoogte te blijven van onderwerpen als racisme, inclusiviteit en intersectionaliteit.

4 Ga in bad

Met dit regenachtige weer is er niets lekkerder dan een heerlijk bad. Lekker ontspannen, terwijl je buiten de regen hoort tikken op de ramen. Heb je geen bad? Dan is een heerlijk uitgebreide douche (inclusief scrubjes en haarmasker) een mooi alternatief.

5 Luister een podcast
fashionable young woman with curly hair against pink background
Fabio Formaggio / EyeEmGetty Images

Podcasts zijn ideaal wanneer je even klaar bent met muziek, maar het toch fijn vindt iets te luisteren. Inspiratie nodig? Wij zetten onze podcast favorieten voor je op een rijtje!

6 Maak je huis schoon

Ja, we weten het. Geen leuke klus, maar het moet soms gebeuren. Maak van de nood een deugd en gebruik dit weekend om lekker te gaan schoonmaken, je huis misschien opnieuw in te delen en er even een frisse wind doorheen te halen.

7 Verbeter je houding
woman practising yoga in studio
Sara MonikaGetty Images

Met al dat thuiswerken kan het zijn dat je houding verslechterd is. Vooral het feit dat je de hele tijd op je billen zit is niet goed voor je. Met behulp van de oefeningen in het artikel en door lekker te stretchen zal je houding na het weekend een stuk beter zijn!

8 Doe een work out

Doe een intensieve work out en begin je weekend goed. Nadat je je in het zweet hebt gewerkt smaakt dat wijntje 's avonds ook meteen nóg beter!

9 Maak pancake cereal
trendy pancake cereal meal tiny baked pancakes with jam breakfast food table top view
Anna BlazhukGetty Images

Een van grootste food trends op TikTok: pancake cereal. Lekker als ontbijt of lunch. Neem het er van!

10 Ga tie-dyen

Tie-dyen is dé trend van deze zomer. Een oud kledingstuk omtoveren in een tie-dye parel is ook niet moeilijk, de ideale bezigheid dus voor dit weekend. Geen verf in huis? Tie-dye dan eens met rode wijn!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur