De leukste bordspellen om deze kerst mee door te komen

Gezelligheid kent geen tijd met uitzondering van het bordspel Monopoly, want dat duurt eindeloos

bordspellen 2020
Glamour

Het najaar is gearriveerd en dat betekent lage temperaturen en (zeker in 2020) lekker veel binnenblijven. We weten wel wat wij in december gaan doen: met een hot choco in een trainingspak voor de derde keer naar dezelfde kerstfilm kijken en de rest van de tijd spenderen we met het spelen van bordspellen. Who's with us?

Bordspellen 2020

Bordspellen zijn niet alleen een leuke activiteit door het jaar heen, maar ze vormen ook de ideale activiteit deze kerst. Uit onderzoek in opdracht van speelgoedfabrikant Hasbro is gebleken dat bijna 70 procent van de gezinnen deze feestdagen gaat doorbrengen met een of meerdere bordspellen. Van klassieke spellen zoals Oudhollands ganzenborden en Rummikub naar actuele spellen als Wie is de Mol? en La Casa De Papel. Ruil je kop thee in voor een rood wijntje, steek een paar kaarsjes en de haard aan en you're ready to rumble! Ook leuk: een gezelschapsspel is altijd een veilig cadeau tijdens de feestdagen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Monopoly Valsspelers editie
leukste bordspellen
Bol.com

Geen spelletjesavond is compleet zonder Monopoly, en de valsspelers onder ons kunnen hun hart ophalen dankzij de Monopoly Valsspelers Editie. Bij deze variant zijn het speelbord en de regels net effe anders en wordt valsspelen juist toegejuicht om snel vooruit te komen. Zelfs bij de meest eerlijke spelers, komt de bedrieger naar boven.

SHOP NU!

2 Keezenspel
bordspel 2020
Bol.com

Fan van pesten en van Mens Erger Je Niet, dan vind het je Keezenspel vast ook leuk. Het is namelijk een combinatie van beiden. De spelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen, zolang je de finish maar als eerst haalt. Door de pestkaarten in te zetten, voorkom je dat je tegenstander deze het eerste behaalt.

SHOP NU!

3 Cluedo
bordspellen 2020
Bol.com

Cluedo is wereldwijd het meest bekende misdaadspel waarbij een rijke miljonair in zijn landhuis is vermoord. Aan jullie de taak om de dader, de plaats van de moord én het moordwapen te achterhalen.

SHOP NU!

4 Party & Co
bordspellen 2020
Bol.com

Fan van 30 Seconds? Voeg Party & Co dan ook aan je game list toe. Het gaat er steeds om dat je één van de vijf verschillende soorten opdrachten in het spel binnen 30 seconden vervult. Geloof ons, je hebt gegarandeerd a good time.

SHOP NU!

5 Weerwolven van Wakkerdam
bordspellen 2020
Bol.com

Weerwolven van Wakkerdam is een spel dat is opgedeeld in ‘burgers’ en ‘weerwolven’, maar wie deze weerwolven zijn, is onduidelijk. Aan de spelers de taak om hen te ontmaskeren.

SHOP NU!

6 Monopoly Boutique
bordspellen 2020
Bol.com

Tijdens game night, we wear pink. Het populaire Monopolyspel is ondergedompeld in een roze kleur en de huizen en hotels zijn, om geheel in thema te blijven, vervangen door warenhuizen en boetiekjes. Zelfs de pionnen zijn aangepast aan het thema. Cute!

SHOP NU!

7 Qwixx
de leukste bordspellen
Bol.com

Geen zin in een lange zit waarbij het uren duurt voor je een keer aan de beurt bent? Dan is Qwixx het spelletje voor jou. Eén van de spelers dobbelt met de dobbelstenen en de andere spelers, die allemaal een andere kleur hebben, kunnen deze worp benutten. Hoe meer getallen jouw kleur binnensleept, hoe meer punten je krijgt.

SHOP NU!

8 Halli Galli
de leukste bordspellen
Bol.com

Met Halli Galli – het spel met de bel – heb je gegarandeerd een leuke avond en is geschikt voor alle fanatiekelingen onder ons. Het spel is ontzettend simpel; het is de bedoeling dat je op de bel slaat, zodra je vijf kaarten met dezelfde vruchten op tafel ziet liggen.

SHOP NU!

9 Scrabble
bordspellen 2020
Bol.com

Scrabble heeft slechts een doel: zoveel mogelijk punten behalen met het samenstellen van woorden. Iedere letter heeft zijn eigen waarde. Wie is de spelling bee van de avond?

SHOP NU!

10 Levensweg
bordspellen 2020
Bol.com

Een leuke twist aan het klassieke Levenwegs-spel. Je regelt nu alle geldzaken met de elektronische geldautomaat.

SHOP NU!

11 Azul
de leukste bordspellen
Bol.com

Houd je ervan om creatief bezig te zijn? Check dan eens het bordspel Azul. Met dit spel moet je de muren van het paleis van de Portugese koning Manuel I met opvallende tegeltjes versieren. Gebruik je specifieke patronen en variaties, dan scoor je extra punten.

SHOP NU!

12 Stratego
bordspellen 2020
de Bijenkorf

Stratego is één van de klassiekere bordspellen, maar blijft altijd leuk. Het doel is om de vlag van je tegenstander te veroveren, terwijl je je eigen vlag bewaakt. Het spel vergt veel strategisch inzicht en belooft uren speelplezier.

SHOP NU!

13 Het Jachstseizoen
de leukste bordspellen
Bol.com

Fan van Jachtseizoen? Dan is deze voor jou! Trommel een ijzersterk team op om aan de ultieme klopjacht te beginnen en de locatie van de voortvluchtige te achterhalen.

SHOP NU!

14 Oudhollands Ganzenbord
Jumbo

Ook Ganzenbord is en blijft een klassieker. Gooi met de dobbelsteen en verplaats je ganzen naar de finish. Deze houten variant maakt het spel ouderwets gezellig.

SHOP NU!

15 Wie is de Mol? spel
Just Games

Fan van Wie is de Mol? dan is deze voor jou! Jij en je team worden op een missie gestuurd en moeten drie belangrijke codes zien te kraken. Lees hier het laatste nieuws over Wie is de Mol?


SHOP NU!

16 Codenames
White Goblin Games

Er liggen 25 spionnen liggen op tafel. Eén speler van elk team weet welke daarvan bij zijn team horen. De teams strijden tegen elkaar en proberen als eerste contact te leggen met hun spionnen.

SHOP NU!

17 La Casa De Papel het spel
Jumbo

In La Casa De Papel het spel gaan twee teams, de inbrekers en de gijzelaars, de strijd met elkaar aan. De inbrekers moeten binnen vijf beurten zoveel mogelijk bankbiljetten drukken en de gijzelaars moeten dat zien te voorkomen. Wie gaat er met de winst (letterlijk) vandoor

SHOP NU!

18 Mens erger je niet!
Jumbo

De originele uitvoering van het meest gespeelde spel in Nederland. Ouderwets gezellig!

SHOP NU!

19 Rummikub
Goliath

Nog een klassieker in het rijtje. Met Rummikub moeten de spelers zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste en slimste combinaties te leggen met de gekleurde cijfers.

SHOP NU!

20 30 Seconds
999 Games

Geen spelletjesavond is compleet zonder 30 Seconds. Het spel speel je in teams. Per ronde probeert een teamlid binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de vijf begrippen op een kaartje te omschrijven. Verwacht: lachen, gieren, brullen en veel commotie.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder