Maastricht heeft ook dit jaar een kerstmarkt die groter is dan ooit

Denk aan een overdekte schaatsbaan van maar liefst 1000 vierkante meter en een reuzenrad van 45 meter hoog

grote-kerstmarkt-maastricht
Getty Images

Onze kerstgebeden zijn gehoord. Het lijkt erop dat Nederland aardig aan de weg timmert om dit jaar een aantal fantastische kerstmarkten te organiseren. En wij zijn maar wat blij dat we daarvoor niet ons gezellige kikkerlandje uithoeven.

Naast de gigantische kerstmarkt in de RAI in Amsterdam, zal er in Maastricht ook een markt van serieuze grootte plaatsvinden. Inwoners van de stad zijn al bekend met deze markt op het Vrijthof, maar het festijn is dit jaar nog groter.

Mega schaatsbaan
Je vindt er dit jaar een overdekte schaatsbaan van maar liefst 1000 vierkante meter, een reuzenrad van 45 meter hoog en een draaimolen. De kerstchalets met rode daken en kerstgroen zorgen voor de nodige kerstmagie. Daarnaast eet en drink je bekende klassiekers als oliebollen en glühwein.

Kunst en cadeaus
Daarnaast is de kans groot dat jij het perfecte kerstcadeau vindt tussen de tienduizenden kerstartikelen. Druil door Dickens village, een nagemaakt historisch dorpje, bezoek het huis van de kerstman of de spiegeltent, waar je een wijn- en bierproeverij hebt en kunt genieten van een ‘vertelfestival’ en kunstexposities.

Wanneer?
Wij zeggen, kneuteriger kan het niet! En dus ook niet beter. De kerstmarkt in Maastricht is dit jaar van 1 december tot en met 31 december.

Dit zijn de openingstijden:

Maandag t/m woensdag 11:00 uur – 24:00 uur
Donderdag t/m zaterdag 10:00 uur – 01:00 uur
Zondag 10:00 uur – 24:00 uur

Moet jij je lief nog even overtuigen van de noodzaak die kerstmarkt heet? Hieronder komen jullie alvast in de sferen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst