4x deze restaurants serveren perfécte carpaccio

Een lijstje met restaurants in Nederland waar je absoluut zo'n bordje rundersensatie moet bestellen

restaurants-bord-carpaccio
Lars Blankers

Voor een goed bord carpaccio mag je ons 's nachts altijd wakker maken. En ons niet alleen: we hoeven het woord carpaccio maar te noemen in één van onze artikelen, of jullie slaan al op tilt. Vandaar, speciaal voor jullie én onszelf, stelden we een lijstje met restaurants samen waar je absoluut zo'n bordje rundersensatie moet bestellen.

 1. Hemels, Breda
  Vind jij carpaccio zó goddelijk dat je er prima mee zou kunnen ontbijten? Dat kan. Bij Hemels Breda kun je vanaf 10:00 uur terecht voor een overheerlijke carpaccio mét truffelcreme. Extra fijn: je zit er ook nog eens ontzettend gezellig.

  Locatie: Wilhelminastraat 43, Breda

 2. Het Pompstation, Amsterdam
  In 2016 werd de carpaccio van Het Pompstation door Het Parool uitgeroepen tot beste van Amsterdam. Met een 8,5 belandde het restaurant in het Oostenlijk Havengebied bovenaan de lijst.

  Locatie: Zeeburgerdijk 52, Amsterdam

 3. Kade 87, Rotterdam
  Veel gasten van Kade 87 komen speciaal voor de carpaccio en dat gaf het restaurant moed genoeg op hun menukaart te zetten dat ze de lekkerste carpaccio van Rotterdam serveren.

  Locatie: Admiraliteitskade 87, Rotterdam

 4. De Zevende Hemel, Den Bosch
  Leuk en gezellig Brabants restaurant waar je carpaccio krijgt waardoor je je letterlijk even in de zevende hemel bevindt.

  Locatie: Korte Putstraat 13-17, 's-Hertogenbosch
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Hotspots