Op dit dakterras kun je schaatsen met uitzicht over Amsterdam

Ice, ice, baby

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Met het koude weer zien wij de idyllische winterplaatjes al voor ons. Sneeuw, een knisperende open haard en natuurlijk ijspret. Hou je van schaatsen en heb je geen last van hoogtevrees? Haal je ijzers dan maar uit het vet. Vanaf 1 december kun je schaatsen op een ijsbaan op een hoogte van 85 meter.

Ice, ice, baby
Op 85 meter hoogte, op het dak van Ramada Apollo Amsterdam Centre zit het restaurant Floor17. Hier vind je een schaatsbaan met uitzicht over heel Amsterdam.

Het restaurant opende al eerder dit jaar een rolschaatsbaan op het dak. Door het grote succes komt er nu ook een wintervariant: de schaatsbaan.

Curl & (Sk)ate
Niet alleen kun je op de schaatsbaan een potje ijshockeyen op grote hoogte, maar er zijn ook twee curlingbanen te vinden. Moe van alle ijspret? Kom bij met een kop warme chocolademelk of glühwein. Om de opening van de schaatsbaan te vieren, serveert het restaurant ook een speciaal Curl & (Sk)ate driegangenmenu.

Enthousiast geworden? Floor17 Rooftop Terrace is geopend van 1 december tot en met 3 februari, doordeweeks van 17.00-22.00 uur en in het weekend van 12.00-22.00 uur.

Brrrr…
Op koud weer moeten we ons altijd even mentaal voorbereiden (lees: een nieuwe wintergarderobe). Om daarna te genieten van de winterse taferelen. Maar wist je dat er ook mensen last hebben van een winterdepressie, of zelfs allergisch zijn voor kou?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots