De hotspots van Amsterdam, volgens Lil’ Kleine

Hier is onze gasthoofdredacteur vaak te vinden.

Red, Fashion, Pink, Fashion design, Outerwear, Formal wear,
Marc de Groot

Onze gasthoofdredacteur van deze maand, Lil’ Kleine, is geboren en getogen in Amsterdam. Hij kent de stad dan ook op zijn duimpje en heeft een aantal favoriete restaurants en plekken, waar hij vaak te vinden is. We zetten ze voor je op een rij.

Akasha Spa

Een frisse duik neem je in de mooiste ondergrondse spa van Amsterdam: Akasha Spa. Verborgen in het Conservatorium Hotel. Lil’ Kleine ligt er wekelijks in de relaxstoel om te stomen en te ontspannen.

Izakaya

Een van de allerbeste restaurants van Amsterdam: Izakaya. Je bestelt hier kleine Japanse gerechten, om te delen. In het midden prijkt een cocktailbar waar de allerbeste cocktails worden geshaket en waaraan gasten de hele avond blijven hangen.

restaurants-amsterdam-hotspots-lil-kleine
Akasha Spa

’t Lammetje

Wie in de lampen wil hangen gaat naar ’t Lammetje, het feestcafé van Lil’ Kleine. Hij is er zelf ook vaak te vinden voor een afzakkertje.

Lion Noir

We hebben het allemaal kunnen zien: Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes maakten hun zwangerschap bekend tijdens een kerstdiner in restaurant Lion Noir, midden in het centrum van Amsterdam. Lion Noir voelt als een speak easy restaurant, met fluwelen banken en veel kaarslicht.

JWO

Midden in de Jordaan, waar Lil’ Kleine geboren is, zit broodjeszaak JWO. Jorik haalt er graag een broodje grillworst.

Sazanka

Het Japanse teppanyaki restaurant Sazanka is een begrip in Amsterdam. Sazanka zit in het luxueuze Okura Hotel, in de Pijp. De chefs bereiden superverse vis-, vlees- en vegagerechten op een hete bakplaat, aan je tafel. Een unieke experience.

De Belg

Ja, echt waar, Lil’ Kleine is ook eigenaar van een frietzaak. Namelijk De Belg, op het Rembrandtplein. Hier vliegen de verse patatjes met mayo als warme broodjes over de toonbank. Als je geluk hebt, dan worden ze gebakken door Kleine himself.

Lil’ Kleine is de baas van ons kersverse maartnummer, dat niet één, niet twee, maar drie verschillende covers heeft. Voor de limited-edition cover met handtekening ren je naar Ako, want op is op. Ben je een echte fan en wil je de speciale zwart-wit-editie? De eerste 100 nieuwe abonnees krijgen ‘m toegestuurd. Dit geldt alleen op het Glamour-abonnement + Fresh 'n Rebel bluetooth-speaker.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots