Je kunt nu een overnachting in het Louvre winnen

Slapen met de Mona Lisa

beyonce-jay-z-the-carters-apeshit-louvre-youtube
The Carters - APES**TYouTube

Vind je het Louvre prachtig, maar kom je maar niet dichtbij de Mona Lisa omdat er rijen met mensen voor staan? Of ben je nog nooit in het Parijse museum geweest, maar wil je er altijd al naartoe? Of ben je gewoon altijd in voor een unieke ervaring? Lees dan mee.

Night at the museum
Airbnb
en het Louvre organiseren speciaal voor twee lucky ones de perfecte museumnacht. Je mag na sluitingstijd - als het museum helemaal leeg is - met z'n tweeën het Louvre in. Hier krijg je een privérondleiding van de kunsthistoricus die Beyoncé, Jay-Z en de Obama's eerder al rondleidde.

Tussen mooiste kunst
Daarna kun je dineren met z'n tweeën; genieten van een concert in de kamer van Napoleon III; overnachten in een glazen slaapkamer gemaakt van een mini-piramide. En dat alles tussen de mooiste kunstwerken ter wereld: Mona Lisa, Venus van Milo, De Eed van de Horatii, noem maar op.

airbnb-louvre-piramide-overnachten
Julian Abrams

Meedoen
Klinkt als een droom, toch? Er zijn maar twee gelukkigen die deze museumnacht op 30 april mogen beleven. Om kans te maken moet je je vóór 13 april hier aanmelden door de volgende vraag te beantwoorden: Waarom ben jij Mona Lisa’s perfecte gast?

Er is meer
Niet getreurd als je niet gewonnen hebt. Airbnb en Louvre komen met nog meer leuks. Van mei tot het einde van het jaar kun je via Airbnb een reeks bijzondere 'Experiences' (zoals concerten in het Louvre) boeken. De komende weken worden deze Experiences onthuld. Interesse? Houd de website dan vooral goed in de gaten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots