Dit is het allermooiste eiland van Europa

Met stip op nummer één

mooiste-eiland-europa-Madeira
Juergen SackGetty Images

Move over Ibiza, maak plaats Kreta en aan de kant Fuerteventura, want er is een nieuwe hotspot; Madeira heeft de World Travel Awards gewonnen voor het mooiste eiland van Europa.

Madeira

De awards worden elk jaar op elk continent uitgereikt. Een internationale jury kiest welke accommodaties, landen en hotspots winnen. Deze keer is het Portugese eiland in de Atlantische Oceaan de grote winnaar. Madeira staat bekend om de natuur en wordt door velen ook wel 'het bloemeneiland' genoemd; door het milde klimaat staat het eiland vol met verschillende bloemen in de mooiste kleuren. De bergen, watervallen en kleine dorpjes zijn een hotspot voor heel veel wandelaars. Doe jezelf een plezier en bekijk alle prachtige Instagramfoto's van Madeira. Brb, wij zijn even een vliegticket kopen.

View this post on Instagram

Waterfalls 🍃💧 📍 Lagoa do Vento

A post shared by Visit Madeira (@visitmadeira) on

Winnaars
Madeira is niet de enige Europese plek die in de prijzen viel. De Paiva Walkways is benoemd tot de avontuurlijkste toeristische attractie, de Portugese hoofdstad Lissabon is de mooiste plek voor een citytrip, De Algarve heeft het mooiste strand en het Schotste Glasglow is dé hotspot voor festivals.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots