Verblijven in de Ex On The Beach-villa? Het kan!

Je hoeft er niet al te diep voor in de buidel te tasten

ex-on-the-beach-villa
Booking.com

Verruil je dit druilerige weer binnenkort voor een zonnige bestemming? Voor Koh Samui, Thailand bijvoorbeeld? En heb je altijd al een nachtje willen doorbrengen in de Ex On The Beach-villa? Het kan en je hoeft er niet al te diep voor in de buidel te tasten.

Paradijs

Gedumpt worden op een strand vol exen klinkt niet bepaald als een good time, maar de villa waar de deelnemers uit de spraakmakende serie in verblijven, is een waar paradijs. Het gaat om Villa Monsoon, gelegen op het Thaise eiland Koh Samui. Trommel je squad op en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie.
De villa biedt plaats voor twaalf mensen en telt maar liefst zes slaapkamers met aangrenzende badkamers. Het paleis is ook voorzien van een immens buitenzwembad, een fitnessruimte en wie een balletje wil slaan, kan z’n hart ophalen op de tennisbaan. Liever loungen op het strand? Het strand Bang Por ligt op slechts twaalf minuten lopen.

Go, go, go

Voor Villa Monsoon betaal je zo’n €975 per nacht, deel je dat door twaalf kom je uit op ongeveer €80 per persoon per nacht. Waar wacht je nog op? Enne, of je het net zo bont wil maken als de realitysterren uit de serie is helemaal aan jou.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots