He Ho let's go: Hema verkoopt tickets naar Disneyland Parijs

Waar wacht je nog op?

Disneyland-Paris
Daria ShishkinaGetty Images

Lampjes in de kerstbomen, sneeuw op het kasteel van Doornroosje en Mickey aan je rechter hand. Je magische dromen kunnen werkelijkheid worden. Hema verkoopt vanaf nu tickets naar Disneyland Parijs voor jou en je vrienden.

Hema-tickets naar Disneyland Parijs

Pak je koffer maar alvast in, want voor €599 zit jij met drie andere vrienden twee nachten in de Disney's Davy Crockett Ranch. Ook drie dagen lang ritjes in Space Mountain, rondjes in It's a Small World en het angstaanjagende avonturen in Tower of Terror zijn inbegrepen. Daarnaast mag je ook nog eens eerder het park in, zodat je alvast helemaal alleen kan ronddraaien in de theekopjes.

Disneyland
Tijdens decembermaanden staat het park volledig in het teken van Disney’s Betoverende Kerst. Dat klinkt niet alleen geweldig, dat is het ook. Volgens de website kun je deze dagen 'speciale kerstshows, een grote kerstparade, feestelijke decoratie, duizenden lampjes en Disney figuren in hun mooiste kerstpakjes' verwachten. Waar wacht je nog op? Trommel je vrienden op en leggo. Kaartjes zijn te koop op de website van Hema.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots