Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is dé plek om te feesten op Ibiza

We're going to Ibiza!

ushuaia-beach-hotel-party
Mauricio SantanaGetty Images

Glamour's Brand Manager Wendy komt al jaren graag op Ibiza. "Wat ik zo leuk vind aan dit eiland is dat je zowel de rust kunt opzoeken, maar ook 24/7 kunt feesten: het is maar net waar je zelf zin in hebt." Dit keer was ze er slechts 48 uur en waar kun je je tijd dan beter doorbrengen dan in het befaamde Ushuaïa Ibiza Beach Hotel?

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is de place to be

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is gelegen in het plaatsje Playa d’en Bossa, op zo’n 15 minuten rijden vanaf Ibiza airport en grenst direct aan de befaamde club. "Iedereen die een vakantie op Ibiza op de planning heeft staan, moet minimaal één keer de sfeer proeven bij Ushuaïa." De club staat bekend om haar extravagante feesten. De grootste dj’s en artiesten van over de hele wereld nemen plaats achter de draaitafels en de te gekke decors en lasershows zijn minstens zo indrukwekkend. "Er is ook altijd een heel internationaal publiek aanwezig die zin heeft in een feestje en het feit dat je in de open lucht aan het partyen bent, draagt voor mij echt nog meer bij aan de sfeer."

Ode aan alle werknemers

Iedere zaterdagavond kun je bij Ushuaïa terecht voor het feest ANTS. "Dat is één van mijn favoriete feestjes. Het concept is bedacht door de eigenaren van Ushuaïa en brengt een ode aan alle werknemers op Ibiza." De eigenaren hadden enorme bewondering voor de werknemers die de evenementen zo snel op- en afbouwden. "Daar stonden ze keer op keer weer van te kijken. Dit ging zo snel, dat ze ook wel werden vergeleken met mieren." Als blijk van waardering, organiseerden zij een event speciaal voor deze werkers en zo was ANTS geboren. Tijdens het pre-season werd het feest steeds populairder onder de lokale bewoners van Ibiza en sinds 2013 kreeg ANTS ook een grotere bekendheid onder de toeristen. Inmiddels is ANTS als één van de bestverkochte feesten van het eiland hét feest van de zaterdagavond bij Ushuaïa Ibiza.

De dj’s die bij ANTS draaien, zijn bovendien ook niet de minste namen. Onder anderen the Black Madonna, CamelPhat, Groove Armada, Joris Voorn en ANOTR (beiden van Nederlandse bodem). Deze dj’s draaien voornamelijk (tech)house muziek, oftewel lekkere house tunes met een goede beat en af en toe vocals tussendoor.

Martin Garrix is vaste gast

Ook Nederlands trots Martin Garrix heeft zijn eigen residency bij Ushuaïa. Je kunt hem daar vanaf 5 juli tot en met 29 augustus iedere donderdag zien optreden, bijgestaan door zijn vrienden Nicky Romero, Brooks en Matisse & Sadko. Naast deze vaste shows host Ushuaïa ook speciale events, zoals the Swedish House Mafia die eenmalig een show geeft op Ibiza op 26 juli en Kraftwerk 3D op 13 september. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Onderstaand vind je het volledige zomerprogramma van Ushuaïa. Alvast je tickets kopen, dat doe je hier.

Maandag
BIG by David Guetta
Iedere maandag vanaf 10 juni t/m 30 september

Dinsdag
Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike
Iedere dinsdag vanaf 18 juni t/m 24 september

Woensdag
elrow
17 juli, 7 en 21 augustus, 18 september

DANCE OR DIE by Nic Fanciulli
Iedere woensdag vanaf 19 juni t/m 25 september (behalve de Elrow dagen)

Donderdag
Martin Garrix
Iedere donderdag vanaf 5 juli t/m 29 augustus

Vrijdag
CALVIN HARRIS
Iedere vrijdag vanaf 2 augustus t/m 6 september

Zaterdag
ANTS
Iedere zaterdag vanaf 1 juni t/m 28 september

Zondag
MUCHO IBIZA
Iedere zondag vanaf 16 juni t/m 25 augustus

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots