Binnenkort naar Ibiza? Dit hotel is de place to be

Het idee van een korte trip naar de zon lonkt

Pink, Architecture, Advertising, Travel, Photography, Tourism, Magenta, Banner,
Ushuaïa

Nu het erop lijkt dat de zomer in Nederland officially over is, lonkt het idee van een korte trip naar de zon. En welke plek is hier nou meer voor geschikt dan Ibiza, waar de temperatuur in het najaar nog rond de 25 graden ligt en veel toeristen het eiland inmiddels hebben verlaten. Verwacht echter geen uitgestorven eiland, want dankzij de beroemde closing parties die eind september tot begin oktober plaatsvinden, is er nog genoeg te beleven.

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Glamour's Brand Manager Wendy komt al jaren graag op Ibiza. "Eén van mijn favoriete plekken op het eiland is het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Hier vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Zo heeft Ushuaïa haar eigen openlucht-club waar elke avond te gekke feesten worden georganiseerd met een star studded line-up; van Martin Garrix tot David Guetta. Wanneer je in Ushuaïa verblijft, heb je automatisch toegang tot álle events die in de club plaatsvinden. Het leuke aan deze feesten is dat ze al in de middag beginnen en je al feestend de zon onder ziet gaan. De echte feestbeesten boeken de hotelkamer die letterlijk grenst aan de dansvloer. Vanaf je vip-balkon dans je dan op de lekkerste tunes. Win-win, als ’t ons vraagt."

Property, Interior design, Room, Real estate, Building, Jacuzzi, Architecture, House, Home, Floor,
Ushuaïa

Bang dat het hierdoor is gedaan met je nachtrust? "Niet nodig, want iedere avond om 23 uur stopt de muziek. Hecht je toch wat meer waarde aan een rustigere omgeving, dan is een hotelkamer in de Ushuaïa Tower Hotel the place to be, hier heb je sowieso geen last van de muziek in de club en ben je toch op loopafstand van het feest (superhandig als je even andere schoenen wilt aantrekken!)."

Breakfast for champs

"Een ander groot pluspunt aan het Ushuaïa hotel is het heerlijke ontbijt. De ontbijtruimte lijkt op een foodcourt met verschillende stands waar je eten kunt halen. Denk aan verse crêpes, stands vol met vers fruit, smoothies, pancakes, verschillende specialiteiten van Ibiza, versgebakken broodjes (alleen die geur al) en je kunt er ook terecht voor poké bowls.
De ontbijtruimte grenst aan het strand en omdat Ushuaïa zich ervan bewust is dat hun gasten vaak doorgaan tot de vroege uurtjes, duurt het ontbijt tot half twaalf ’s ochtends. Na het ontbijt kun je bijkomen op het aangrenzende strand. Pluspunt: de strandbedden zijn gratis beschikbaar voor de hotelgasten."

Property, Resort, Real estate, Vacation, Estate, Tree, Table, Meal, Restaurant, Building,
ROBERTO CASTANO

Nadat je weer een beetje trek hebt gekregen, kun je voor lunch of diner terecht bij één van de zes restaurants binnen het hotel. Het maakt niet uit welke je kiest, het eten is overal heerlijk. Mijn favoriet was echter The Beach door het prachtige uitzicht en de Oyster & Caviar Bar die grenst aan het grote zwembad, waardoor je leuk mensen kunt kijken.

Ik kan het iedereen aanraden om de zomer nog te verlengen met een tripje naar Ibiza, zie ik je daar?

Dish, Food, Cuisine, Seafood, Meal, Recipe, Ingredient, Meat, Produce, Delicacy,
roberto@fotografo.com

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots