Houd je van kaasfondue? Dan zijn deze restauranttips voor jou

"Ik wil kaas!"

betaalbaar uiteten
Glamour

Er is weinig gezelligers dan samen met een groepje vrienden lekker lang te tafelen. Zeker met deze donkere dagen is een potje kaasfonduen daar ideaal voor. Lekker stukjes brood, groenten en nacho's door de kaas te halen. Zelf een kaasfondue maken kán natuurlijk, maar voor het gemak tippen wij de gezelligste hotspots, om te fonduen.

1. In ‘t Goede Uur – Haarlem

Dit gezellige restaurant in Haarlem is één van de oudste restaurants van de stad en staat bekend om de goede wijn en natuurlijk: de kaas. Er staan drie verschillende soorten kaasfondue op het menu. Wie liever thuis eet kan de fondue trouwens ook afhalen.

Korte Houtstraat 1, 2011 ZN Haarlem

2. Café Bern – Amsterdam

Dit authentieke bruine café is één van de gezelligste kaasfondue-spots in Amsterdam. Kaasfondue komt oorspronkelijk uit Zwitserland en Café Bern heeft ook heerlijke Zwitserse wijnen om bij de fondue in te schenken.

Nieuwmarkt 9, 1011 JR Amsterdam

3. Fondue & Fondue – Amsterdam

Bij het Amsterdamse Fondue & Fondue draait het -zoals de naam al verraadt- volledig om fonduen. Natuurlijk is er heerlijke kaasfondue, maar je kunt ook kiezen uit verse vis- of vleesfondue. Het restaurant heeft een gezellige en stijlvolle inrichting en is te vinden op de Overtoom.

Overtoom 415, 1054 JR Amsterdam

4. Brussels Lof – Groningen

In het stadshart van Groningen vind je het gezellige Brussels Lof. Hier staan maar liefst vier verschillende soorten kaasfondue op het menu, met verse groenten van eigen bodem en dranken uit de streek.

Akerkstraat 24, 9712 BG Groningen

5. Bakkerswinkel – Utrecht

Deze spot in Utrecht is multifunctioneel. Overdag is het restaurant open voor ontbijt, lunch en high tea, ’s avonds worden hier wijn en kaasfondue geserveerd. Daarnaast is er ook daadwerkelijk een Bakkerswinkel, die alles van croissants tot huisgemaakte jams en scone verkoopt.

Wittevrouwenstraat 2, 3512 CT Utrecht

6. Hello Again – Leusden

Fondue, fondue en nog eens fondue. Bij Hello Again in Leusden kun je als hoofdgerecht kiezen uit verschillende kaas-, vis- en vleesfondues. Maak er een fondue-marathon van door af te sluiten met een chocoladefondue.

Zwarteweg 5, 3833 AK Leusden

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots