Dry January eindsprint: met deze 0%-alcohol bar kom jij de laatste dagen door

De lekkerste drankjes drinken, zónder die vervelende kater

Gold Bar Cart with Pink Cocktails on it and oranges peeled open
Shaw Photography Co.Getty Images

De maand januari lijkt voorbij de te kruipen, zeker voor degenen die meedoen aan Dry January. Maar dat je geen alcohol mag drinken, hoeft het niet te betekenen dat je niet naar een gezellige bar kunt gaan. Bar 0.020 in Amsterdam begrijp dat, zij hebben de hele maand een pop-up bar geopend, waar je de lekkerste non-alcoholische cocktails kunt drinken.

Dit is er te doen bij Bar 0.020

Tijdens de feestdagen – wanneer de alcohol rijkelijk vloeit – nemen veel mensen zich voor om het in januari iets rustiger aan te doen. De feestdagen lijken inmiddels eeuwen geleden en de laatste loodjes wegen altijd het zwaarst. Een avondje in deze non-alcoholische bar is daarom een uitkomst. Deze bar lijkt in alles op een gewone bar. Het enige verschil: ze serveren alleen maar alcoholvrije cocktails en wijn én alcoholvrij bier. Elke vrijdag is er een DJ aanwezig, op zaterdagen worden proeverijen georganiseerd en op zondagen fungeert de bar als spelletjescafé.

Wacht niet te lang met je bezoek aan deze leuke pop-up bar, want op zaterdag 1 februari sluit Bar0.020 de maand feestelijke af met een afsluitfeest. Je vindt de pop-up bar op Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam.

Alcoholvrije spirits van FLUÈRE

Heb je geen zin om de deur uit te gaan voor een alcoholvrije cocktail, maar wil je wel nét even iets specialers in huis halen dan frisdrank? Met de nieuwe drankjes va FLUÈRE kun je ook thuis alcoholvrij genieten. FLUÈRE is hét alternatief voor kruidige, fruitige of donkere spirits in en wordt geschonken in de beste cocktailbars van Nederland. Na het succes van FLUÈRE Original komen ze met twee gloednieuwe smaken. Zo heb je de raspberry-variant; deze barst van frisse, lichtzoete smaken van gedistilleerde frambozen en botanicals. Liever iets warmers? De spiced cane dark roast wordt gedistilleerd van pure melasse van Dominicaans suikerriet, met tonen van gebrande koffiebonen, toffee, tonkabonen en zoethout. Loopt het water je in de mond? De spirits zijn gewoon bij Gall & Gall en onafhankelijke slijters verkrijgbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots