Schrijf je mee: dit zijn de leukste festivals en feesten tijdens Koningsdag

Er zijn allerlei verschillende muziekgenres

Street Style  - Paris Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2020/2021 : Day Eight
Hanna LassenGetty Images

Koningsdag staat weer voor de deurTerwijl Willem-Alexander op zijn verjaardag (27 april) mag koekhappen en zaklopen, staan wij met een drankje in onze hand op een feest of festival te dansen. Verschil moet er zijn, toch? Hangt je oranje outfit al klaar, maar weet je nog niet waar je naar toe gaat? Dit zijn de leukste Koningsdag-feesten van het land - nu maar hopen dat het weer op koningsdag mee zit.

Kingsland Festival

Dit is de achtste editie van het grootste oranjespektakel van Nederland: Kingsland Festival. Buiten Amsterdam, Rotterdam en Groningen wordt het festival dit jaar ook voor het eerst in Tilburg gehouden. Je kunt de tickets en line-up vinden op de site.

Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Groningen én Tilburg
Tijd: 12:00 - 23:00
Prijs: Regular €44,50

538 Koningsdag

Luister je graag naar de radiozender 538? Dan is dit festival zeker iets voor jou. Op de site van 538 kun je tickets kopen en de line-up bekijken.

Locatie: Breda, Chasséveld
Tijd: 12:00 - 22:00
Prijs: Regular €34,00

Kingdance

Kingdance was vorig jaar ruim één maand voor Koningsdag uitverkocht. Dus mocht je nu denken, ik zie die line-up wel zitten, moet je er snel bij zijn.

Locatie: Zwolle, Grote Voort
Tijd: Vanaf 14:00
Prijs: Regular €21,00

Supersized Kingsday Festival

Supersized Kingsday Festival is het grootste hardstyle/ hardcore festival waar je op Koningsdag naartoe kan. Dus mocht je fan zijn van deze muziekgenre, dan is het zeker iets voor jou. Zo niet, dan zijn er natuurlijk nog een hoop andere opties. Tickets en line-up zijn te vinden op de website van B2S.

Locatie: Eindhoven, Aquabest
Tijd: 12:00 - 23:00
Prijs: Regular €32,50

Oranjebloesem

Bij Oranjebloesem heb je vijf verschillende stages waar dj's komen. Je kunt dus makkelijk switchen van stage wanneer je graag even andere muziek wil horen. Op de website van Oranjebloesem vind je meer informatie over het festival.

Locatie: Amsterdam, Olympisch Stadion
Tijd: 11:30 - 20:00
Prijs: Tussen de €42,00 en €47,00

Oranjepop Nijmegen

Oranjepop is het meest betaalbare festival uit het rijtje. Dus mocht je op zoek zijn naar een leuk festival, maar niet te veel geld uit willen geven. Dan is dit zeker een goede optie. Tickets en line-up zijn online te vinden.

Locatie: Nijmegen, Hunterpark
Tijd: 14:15 -23:00
Prijs: Regular €8,00

Cartel Kingsday

Cartel Kingsday is het grootste house en techno feestje tijdens Koningsdag. Je hebt de mogelijkheid om dag en/of nacht tickets te bestellen.

Locatie: Amsterdam, Westerunie
Tijd: 12:00 - 06:00
Prijs: Tussen de €20,40 en €38,53 per persoon

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots