Er komt een Tony’s Chocolonely Chocolate Bar met heuse chocolade-burgers

In hartje Amsterdam

tony’s chocolonely chocolate bar
Roland Geelen / Tony's Chocolonely

Wat doe je 1 juli? En heeft het te maken met Tony's Chocolonely eten? Zo nee, dan stellen we voor dat je je plannen verandert. Op 1 juli opent Tony’s Chocolonely namelijk de deuren van een heuse Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Een seriously crazy chocoladebar waar alles draait om chocolade en je onder het genot van de lekkerste choco-creaties alles te weten kunt komen over Tony’s missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade.

Tony's Bar in Amsterdam

Op een steenworp afstand van Centraal Station vind je binnenkort dus de Chocolate Bar van je dromen. En nee, je kan hier niet alleen terecht voor je favoriete Tony's reep, maar ook voor allerlei andere goodness. De hele dag door stromende chocotaps, s’mores, zoete chocoladeburgers (!), bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren alsof het je verjaardag is.

tony's chocolonely chocolate bar amsterdam
Presstigieux - Iris Ooms

Uiteraard is alles gemaakt met Tony’s Chocolonely chocolade van volledig traceerbare cacaobonen uit West-Afrika. Geen zin in zoet? Er is ook genoeg keus voor de hartige trek.

100% slaafvrije chocolade

“We zijn een impactbedrijf en zoeken altijd naar nieuwe manieren om chocofans te inspireren met onze chocolade en onze visie: 100% slaafvrije chocolade, wereldwijd. Als Nederlands merk openen we juist daarom middenin het centrum van Amsterdam, op de plek waar 400 jaar geleden al cacao verhandeld werd, deze chocoladebar”, aldus Tony’s Marieke van Elk. “Het is niet alleen een plek waar we mensen onderdompelen in onze chocolade, maar ook een plek waar we mensen bewust willen maken van de ongelijk verdeelde chocolade-industrie, met als gevolg moderne slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots