Dit zijn de leukste terrassen van Utrecht

Reserveer snel een plekje voor als de terrassen weer open mogen op 28 april

emily en mindy op het terras in de netflix serie emily in paris
Stephanie BranchuNetflix

Het hoge woord is eruit: de terrassen zijn vanaf 28 april éindelijk weer geopend, maar dan wel met de nodige maatregelen. Zo zullen de terrassen alleen van 12:00 uur tot 18:00 uur open zijn, mag je met maximaal twee mensen aan een tafel zitten als je niet uit hetzelfde huishouden komt én is een reservering maken verplicht. Al deze maatregelen mogen de pret natuurlijk niet drukken. Daarom hebben we de allerleukste terrassen van Utrecht voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar je de komende weken een reservering moet maken. Komen ze!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De leukste terrassen in Utrecht

 1. Restaurant Hygge
  Hygge betekent in het Deens knus en gezellig en dat is precies wat je bij Restaurant Hygge krijgt. Hoewel het binnen erg leuk vertoeven is, is ook het terras een leuke plek om te genieten van je lunch. Strijk hier neer met een heerlijke ijskoffie, een broodje carpaccio of een van de heerlijke soepen.
  - Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht

 2. Key West Beachhouse
  Je hoeft geen pro in topografie te zijn om te weten dat Utrecht niet aan het strand ligt. Toch waan je je bij Key West Beachhouse aan het strand. Dit restaurant ligt aan de Haarrijnse Plas, waardoor je ook je swimwear niet moet vergeten. Terwijl je geniet van de heerlijke gerechten op de menukaart kun je op een warme lente- of zomerdag lekker een frisse duik nemen in de Haarrijnse Plas. Let wel op: Key West Beachhouse ligt uit het centrum van Utrecht.
  - Strandboulevard 222 in Utrecht

 3. De Klub
  Zin om zowat de hele dag in de zon te zitten? Dan moet je bij De Klub in Utrecht zijn. Naast het gezellige terras waar de zon lang aanwezig is, serveren ze hier ook nog goede gerechten voor weinig geld. Win-win!
  - Europalaan 2b in Utrecht

 4. Seven
  Voor wie lekker in het centrum wil blijven, is Seven de plek waar je zijn moet. Bij Seven draait het allemaal om duurzaam en vers, wat dus ook duidelijk op de menukaart terug te zien is. Daarnaast is alles geïnspireerd op de zeven wereldwonderen (New7Wonders of the World). Reserveren maar!
  - Mariaplaats 7 in Utrecht

 5. Le Jardin
  Groentenomie is een begrip bij Le Jardin. Oftewel: wie lekker gezond wil eten drinken met behulp van lekkere groenten moet hier zijn. Bij Le Jardin vind je gerechten met groenten van het seizoen op de menukaart. Zoals de naam al zegt zijn de gerechten van Le Jardin geïnspireerd op de Franse keuken.
  - Mariaplaats 42 in Utrecht

 6. Koenraad
  De Voorstraat behoort zonder twijfel tot een van de bekendste straten van het Utrechtse centrum. Wanneer je hier bent moet je zeker niet vergeten even bij Koenraad aan te schuiven. Hier vind je de oude Utrechtse keuken in een nieuw jasje.
  - Voorstraat 14 in Utrecht

 7. Peter's Bistro
  Bij Peter's Bistro ontvlucht je even de drukte van de stad, terwijl je aan het water plaatsneemt op het terras. Ook ligt de bistro in de omgeving van het Griftpark, wat voor een adembenemend uitzicht zorgt.
  - Blauwkapelseweg 30 in Utrecht
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Hotspots