Dit zijn de leukste terrassen van Den Haag

Reserveer snel een plekje voor als de terrassen weer open mogen op 28 april

girl relax
Jasper Rens van Es

Het hoge woord is eruit: de terrassen zijn vanaf 28 april éindelijk weer geopend, maar wel met de nodige maatregelen. Zo zullen de terrassen alleen van 12:00 uur tot 18:00 uur open zijn, mag je met maximaal twee mensen aan een tafel zitten als je niet uit hetzelfde huishouden komt én is een reservering maken verplicht. Al deze maatregelen mogen de pret natuurlijk niet drukken. Daarom hebben we de allerleukste terrassen van Den Haag voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar je de komende weken een reservering moet maken. Komen ze!

 1. Bleyenberg
  Met een drankje in de zon op het dakterras van Bleyenberg: de eerste rooftopbar van Den haag met een waanzinnig uitzicht over de Haagse binnenstad. Het dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken met avocado toast, nacho's en nog veel meer. Een échte must-go!
  - Grote Markt 10 in Den Haag

 2. Café de Kade
  Aan de Bierkade vind je allerlei gezellige restaurantjes en cafeetjes. Maar de leukste is toch wel Café de Kade. Lekker genieten aan het water met een lekker biologische wijntje (want ja daar staan ze bekend om!) of kleine gerechten om te delen. Het menu is seizoensgebonden, dus elke keer weer een verrassing of je favoriete gerecht erbij zit.
  - Dunne Bierkade 1A in Den Haag

 3. Palmette
  Restaurant Palmette vind je op de Plaats. Het is van de eigenaren van de Twee Heeren (ook een aanrader!). Met een heerlijk groot terras in de zon en elke dag een ander vers geperst zomers sapje op het menu. Healthy en goed uitzicht op de Hofvijver, wat wil je nog meer?
  - Plaats 27 in Den Haag


 4. Capriole Café
  Verstopt op een prachtige industriële locatie aan het water vind je Capriole Café. Met een eigen koffiebranderij en een zonnig terras is dit een perfecte plek om een middag te spenderen. Vergeet vooral niet de espresso gin-tonic met limoen te bestellen. En let op: Capriole Café is alleen op vrijdag, zaterdag en zondag open.
  - Fokkerkade 18 in Den Haag


 5. Pistache
  Een wandeling maken door de Paleistuin kun je makkelijk combineren met een cappuccino, een chai latte of een healthy yoghurt bowl. Pistache zit namelijk tegenover het park en heeft een heerlijk terrasje waar je kan genieten van een gezonde lunch, lekkere koffie, vers geperste sap en natuurlijk de zon.
  - Prinsestraat 134 in Den Haag


 6. Vavoom
  Als je wel eens in Den Haag bent geweest, dan heb je vast op het enorme terras van de Grote Markt gezeten. Iedereen is welkom en het is altijd gezellig. De Grote Markt bestaat uit verschillende restaurants/cafés en zelfs een cocktailbar: Vavoom. Heb je zin in een Raspberry Collins, een Fruit Mojito of laat je je liever verrassen door de cocktail van de maand? Dan ben je hier aan het goede adres.
  - Grote Markt 29 in Den Haag


 7. Grapes & Olives
  Geïnspireerd op wijnbarren in Zuid-Italië waar je wijnen en delicatessen uit de omgeving kunt proeven. Maar belangrijker: Grapes & Olives heeft een terrasboot(!) Drijvend in de gracht van de Veenkade kun je genieten van verschillende tapas en heerlijke wijnen - en stiekem even wegdromen alsof je op vakantie bent.
  - Veenkade 1 in Den Haag


  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Hotspots