Dit zijn de leukste terrassen van Rotterdam

Reserveer snel een plekje voor als de terrassen weer open mogen

vrouw die een cocktail in haar hand vastheeft
Trendsetter Images / EyeEmGetty Images

Het hoge woord is eruit: de terrassen zijn vanaf 28 april éindelijk weer geopend. Dan wel met de nodige maatregelen. Zo zullen de terrassen alleen van 12:00 uur tot 18:00 uur open zijn, mag je met maximaal twee mensen aan een tafel zitten als je niet uit hetzelfde huishouden komt én is een reservering maken verplicht. Al deze maatregelen mogen de pret natuurlijk niet drukken. Daarom hebben we de allerleukste terrassen van Rotterdam voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar je de komende weken een reservering moet maken. Komen ze!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De leukste terrassen in Rotterdam

 1. Bistrobar Binnenrotte
  Volgens Travel Valley is Bistrobar Binnenrotte een goed bewaard geheim. Zo zouden zelfs veel rasechte Rotterdammers dit nog niet ontdekt hebben. Des te meer reden om er vanaf 28 april tijdens een heerlijke lentedag neer te strijken. Op het enorme en gezellige terras heb je uitzicht op de bekende Markthal van Rotterdam en ben je dus ook dicht in de buurt van andere Rotterdamse hotspots.
  - Hoogstraat 110 in Rotterdam

 2. Hotel New York
  Hotel New York is een legendarisch hotel in Rotterdam. Zo vernoemde zangeres Anouk één van haar albums zelfs naar het hotel, omdat ze daar alle liedjes had bedacht en geschreven. Naast een hotel zit er ook een lekker restaurant, waar ook een terras bij zit. Aan het water. Do we need to say more?
  - Koninginnenhoofd 1 in Rotterdam

 3. Aloha
  Aloha heeft niet alleen een geweldig terras met uitzicht over Rotterdam, ook draag je door hier te eten een steentje bij aan duurzaamheid. Aloha werkt volgens het slow food en low-waste principe. Bij Aloha wordt er zo min mogelijk weggegooid, waardoor dingen ontstaan als mayonaise van overgebleven espresso shots of gebakken pinda met citrusbladeren uit het restaurant. Leuk weetje: hier zat voorheen het bekende zwemparadijs Tropicana.
  - Maasboulevard 102 in Rotterdam

 4. Finca
  Ibiza heeft nog steeds code oranje. Maar wanneer je niet naar Ibiza kunt, haal je Ibiza gewoon naar Rotterdam. Bij Finca waan je je volledig in de sferen van het Spaanse eiland. Ook heb je op het terras de hele dag zon, waardoor het de ideale plek is om vanaf 28 april neer te strijken.
  - Oudedijk 222B in Rotterdam

 5. Gare du Nord
  Gare du Nord is the place to be voor veganisten. Dit gezellige treinrestaurants heeft een heerlijk terras waar je kunt genieten van duurzaam, biologisch en veganistisch eten. Extra leuk: voor de treinwagon ligt een grote moestuin die samen met buurtbewoners wordt onderhouden.
  - Anthoniestraat 2 in Rotterdam
 6. Restaurant Het Schielandshuis
  Wanneer het terras ook wel de Secret Garden wordt genoemd, weet je dat je neerstrijkt op een bijzonder terras. Bij de stadstuin van Restaurant Het Schielandshuis hangt een oase van rust, ondanks het feit dat het restaurant midden in het centrum te vinden is. Ondertussen geniet je van heerlijke gerechten die gemaakt zijn van eerlijke en lokale producten.
  - Coolsingel 114 in Rotterdam

 7. Popocatepl
  Zin in Mexican food? Dan moet je bij Popocatepl zijn. Geniet van heerlijke cocktails met nacho's, tortilla's en ceviche, terwijl de zon op je bol schijnt op het heerlijke terras. Omdat het restaurant aan het water ligt, krijg je net even dat extra vakantiegevoel.
  - Spaansepoort 71 in Rotterdam
   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Hotspots