In de categorie Fantastic Churros and Where to Find Them presenteer ik 5 lekkere hotspots in de randstad.

5 restaurants in de randstad waar je overheerlijke Churros bestelt

Fantastic Churros and where to find them...

© Foto: Instagram @zara__lifestyle

Ja, ja, ja, Churros! Ik wil je dolgraag als toetje bestellen in een restaurant. Beetje jammer dat je hard to get speelt, of kom ik op de verkeerde plekken? Reageer gerust als je tig restaurants kent waar de Spaanse parel op de menukaart staat. Schud je me de hand in deze kwestie? Dan heb ik goed nieuws zo vlak voor het weekend. In de categorie Fantastic Churros and where to find them presenteer ik 5 lekkere hotspots in de randstad. 

1 Café-Restaurant de Plantage - Amsterdam 
Ja hoor, bovenaan de lijst van de sectie nagerechten staat: churros met chocoladesaus én vanille ijs. Strijk hier vooral neer ten tijden van terrasweer, want door de lichtjes die in de bomen hangen waan je je net in een tuin in Parijs. Pluspunt: doe vijftien stappen vooruit en je hebt uitzicht op flamingo's. Het restaurant ligt inderdaad naast Artis

2 Popocatepetl - Utrecht, Haarlem, Utrecht, Amersfoort, Den Haag
Ga naar utrecht.popo.nl/menukaart, klik op sweets et voilà: Popocatepetl heeft je bij churros met kaneelsuiker en chocoladesaus. Liefhebbers van de Mexicaanse keuken kunnen sowieso hun hart ophalen. Iets met tortilla chips, nacho's, taco's en meer. 

3

Louie Louie - Amsterdam
Churros met slagroom, chili-kaneel siroop, poedersuiker en chocolade-ijs voor nog geen € 6. Ehm Louie Louie, heb je nog een tafel vrij voor vanavond? 

4

Fish & Meat - Den Haag
2,5 uur onbeperkt wereldgerechten eten kan bij Fish & Meat op loopafstand van Den Haag Centraal. Van sushi tot Hollandse pot tot grill tot, jawel: churros. 

Churros & Sweets - Rotterdam 
Oke, oke, Churros & Sweets vind je in de markthal in Rotterdam en is dus geen écht restaurant, maar soit... een kraam die churros, poffertjes en wafels zijn specialiteiten noemt, verdient een plek in deze lijst. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten