Nu het zonnetje weer volop schijnt en de honger (bij de meeste mensen) dan vaak iets minder wordt, is een nieuwe tapastent méér dan welkom. Dus, ben jij woonachtig in of rondom Amsterdam, dan moet je nu even doorlezen.

Altijd fijn: Amsterdam heeft er een nieuwe tapasbar bij

Lekker eten voor een goede prijs

© Getty Images

Nu het zonnetje weer volop schijnt en de honger (bij de meeste mensen) dan vaak iets minder wordt, is een nieuwe tapastent méér dan welkom. Wat is er immers lekkerder dan na een lange warme zomerdag een paar heerlijke kleine hapjes te bestellen tezamen met de nodige flessen wijn? Exact, niets. Dus, ben jij woonachtig in of rondom Amsterdam, dan moet je nu even doorlezen. 

Open keuken en graffiti
In de Pijp (Eerste Sweelinckstraat 10) is namelijk een nieuwe tapasbar geopend: Escobar. Het restaurant is gevestigd in het oude gemeentelijke badhuis en inmiddels omgetoverd tot een Spaans/Zuid-Amerikaanse tapasbar met graffiti op de muren, verroest Spaans hekwerk (je weet, dat soort dingen zijn hip tegenwoordig) en een open keuken. Opdat je je eten nauwlettend in de gaten kunt houden. 

Leuke prijs
Ben je uit op een culinair hoogstandje? Dan kun je Escobar beter voor een andere dag in de week laten liggen. Bij deze tapastent gaat het namelijk voornamelijk om lekker eten voor een goede prijs. Brood met aioli voor €4,50, Spaanse gehaktballen in een pittige tomatensaus voor €5,50 en scheermessen met sperziebonen voor € 8,50. Klinkt als muziek in den oren, niet? 

Feestje
Na het eten nog even natafelen? Dat kan. Eén van de eigenaren, Roderick Kunst, vertelt aan Het Parool dat ze wel van een feestje houden en dat tegen elven - als de laatste tapas de keuken uit zijn - de dansmuziek aan gaat. In het weekend kun je het nog bonter maken, dan gaat de boel tot drie uur 's nachts door. Dus, al plannen dit weekend? Je weet wat je te doen staat. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten