Niet uitgaan omdat je ongesteld bent? Dacht het niet! Bij de Anna Loulou Bar in Tel Aviv krijg je 25 procent korting op je drankjes als je menstrueert.

Bij een bar in Tel Aviv krijg je korting op drankjes als je ongesteld bent

To have a bloody good time!

© Michael Discenza

Wat doe jij als je menstruatieperiode is aangebroken? Ga je op de bank zitten of juist het nachtleven in? Die keuze is voor vrouwen in het Israelische Tel Aviv nét iets makkelijker. Daar krijg je bij de Anna Loulou Bar korting op je drankje als je ongesteld bent.

Bloody hour
Waar je bij andere uitgaansgelegenheden happy hour hebt, introduceert de bar in Israël bloody hour. Op hun Facebook-pagina delen ze het nieuwe concept:

25 procent korting
Op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag krijg je de hele nacht 25 procent korting tijdens je menstruatie. Hoe dat werkt? Op goed vertrouwen. Je hoeft géén bewijs te leveren. Het enige wat je hoeft te doen is bij je bestelling aangeven dat je menstrueert.

Geen taboe meer
Bloody hour is een initiatief door de vrouwelijke eigenaren van de bar. Moran Barir en Dana Etgar proberen op die manier het taboe op ongesteldheid te doorbreken. Ze kiezen voor een korting van 25 procent, omdat vrouwen gemiddeld één vierde van hun leven menstruerend spenderen.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten