Een dag chillen in de Akasha spa in het Conservatorium Hotel is eens iets anders dan uiteten of een nachtje weg.

Dit is de perfecte luxe date voor jou en je lover of goede vriendin

Mini-vakantie in een dag, voor als je iets te vieren hebt


Als jij en je lover (of een goede vriendin) iets te vieren hebben, dan is de go to date vaak uiteten in een fancy restaurant of een nachtje weg in een hotelletje. Maar waarom zou je dit geld niet spenderen aan een luxe en heerlijk relaxte dág? 

Akasha 
De Akasha Spa is hier perfect voor. Je waant je in New York, fo sho. Ten eerste zit de spa in het Conservatorium Hotel in hartje Amsterdam. Het Conservatorium Hotel is luxe, prachtig en gróót. Akasha is een soort cocon binnen het hotel, toegankelijk voor iedereen, dus je hoeft niet in het hotel te overnachten. Het hotel zelf noemt Akasha een Holistic Wellbeing Centre. Er zit een kleine hammamruimte in, verschillende kamers voor massages en beautybehandelingen, een mooie yogaruimte, een sportschool én een heel strak zwembad wat je vast al eens op Instagram voorbij hebt zien komen. 

Tip!
Als je op een werkdag een behandeling boekt van minimaal 50 minuten, heb je de hele dag gratis toegang tot de andere faciliteiten: het zwembad met de ligstoelen, de serene yogaruimte en de gym die beter is uitgerust dan je lokale sportschool. 

De Behandeling
Één behandeling is perfect voor een date. 'A Celebration for Two' bestaat uit een massage voor jullie allebei in een grote massageruimte. Daarnaast krijgen jullie champagne en lekker fruit. Voor de massage een beetje sporten, na de massage met champagne en fruit op een ligstoel kruipen bij het zwembad. De treatment kost €290 voor twee personen. 


Andere bezoekers
Ohja, en het kan zijn dat je een blogger, professionele sporter of acteur tegen het lijf loopt... Dat moet je dan maar voor lief nemen. 
Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten