Een mooie film kijken is romantisch, een mooie film kijken in een gezellige setting is nog romantischer en een mooie film kijken in de buitenlucht is het meest romantische scenario ever...

Dit is de zomer van de openlucht-bioscoop

Verschillende steden, verschillende buiten-bioscopen

Een mooie film kijken is romantisch, een mooie film kijken in een gezellige setting is nog romantischer en een mooie film kijken in de buitenlucht is het meest romantische scenario ever... 

Buitenlucht
Deze zomer worden er in verschillende steden weer films vertoond in de buitenlucht. Op daken, pleinen en parken. Hier moet je zijn!

Den Haag
Op zaterdag 5 augustus kun je Marilyn Monroe zien in Some Like it Hot in de tuin van Het Nutshuis. De film wordt verder 'aangekleed' met livemuziek. Naast Some Like it Hot, zijn er in augustus nog vier muzikale films die worden vertoond in de tuin van Het Nutshuis. 


Rotterdam
Roffa mon amour is inmiddels een zomerklassieker. Het filmfestival bestaat dit jaar 5 jaar. Van 19 t/m 30 juli kun je, met naast het scherm een uitzicht over de stad Rotterdam, prachtige en belangrijke films zien. Een overzicht zie je hier. 


Rotterdam
Een groter event is de Pleinbioscoop. Van 9 t/m 27 augustus kun je zelf een stoeltje meebrengen naar (of er eentje huren voor €1 bij) het Museumpark in Rotterdam. Op een reusachtig scherm worden de films vertoond.
Maar er is meer rondom de data in augustus. Deze maand, op 27 juli, kun je bijvoorbeeld de Titanic zien vanuit het Van Maanenbad: dobberen en film kijken dus. En een kaartje is maar €6,50!

Amersfoort
Op zaterdag 22 juli wordt Silver Linings Playbook vertoond in het Openluchttheater033 in Amersfoort! Die film! Die locatie! 


Amsterdam
Op het hoogste dak van Amsterdam, knus vanuit een zitzak zie je klassiekers als Grease, American Beauty en meer. Deze films zijn de afgelopen weken vertoond, houd de website van Floor17 in de gaten voor de komende films. Het gaat de hele zomer, mits het goed weer is, door... 


Groningen
In de nazomer op 1, 2 en 3 september kun je in Groningen terecht voor een mooie film in (hopelijk) de zwoele avondlucht. De locatie is de Oude Suikerfabriek, de films zijn nog niet bekend... 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten