Van 18 tot en met 22 oktober vindt het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Waar je dan sowieso geweest moet zijn? Bij de verschillende hotspots van The Entourage Group, natuurlijk!

Dit zijn de meest exclusieve hotspots tijdens Amsterdam Dance Event

The place to be als je van goede muziek en lekker eten houdt

© The Entourage Group

Als je van feestjes, dansen, lekker eten en heel veel goede muziek houdt, wil je het Amsterdam Dance Event (ADE) deze maand niet missen. Van 18 tot en met 22 oktober wordt Amsterdam omgetoverd tot een elektronische muziekwalhalla.

Waar je dan sowieso geweest moet zijn? Wij selecteren de hoogtepunten.

Nachtdieren
Zo kun je van laat tot vroeg dansen in de exclusieve ondergrondse nachtclub MAD FOX. Verborgen in het souterrain van W Amsterdam, kom je samen in een intieme, high-end setting, inclusief eersterangs table service. Waan je tijdens ADE in Londen of New York met internationale DJ’s als Gianluca Vacchi, Jean Claude Ades en Erick Morillo. Reserveer je tafel door te mailen naar reservations@madfoxclub.com of te bellen naar 0031 612 21 47 34.

The Entourage Group
Burgers, baby
Tijdens het dansen genieten van de lekkerste burgers? Dat kan bij THE BUTCHER Social Club, een verzamelplaats van 'haute' fastfood en verrassende muziek. In de A’DAM toren kun je van 8 uur ’s ochtends tot diep in de nacht loungen in een urban setting. Met namen als DJ's Young Gunz en Burak Yeter die daar draaien is dit the place to be tijdens ADE. Op woensdag komt er een very special guest DJ en wij kunnen je vast verklappen: it's gonna be good!

Pre-party
Kun je niet wachten op ADE? Don’t worry, THE BUTCHER Social Club begint deze maand vroeg met feesten. Op zondag 15 oktober draait één van de meest bekende DJ’s van het moment in de high-end burgerbar: de Zuid-Afrikaanse superster Black Coffee.
The Entourage Group
The Entourage Group venues
Naast MAD FOX en THE BUTCHER Social Club kun je ook bij MOMO, IZAKAYA, MR PORTER en THE DUCHESS terecht voor de beste DJ’s die elektronische muziek draaien in combinatie met een late night kitchen (we like!), die van woensdag tot en met zondag geopend is tot 23:30.  

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten