Glamour tipt het culinair fenomeen Bodon, La Grande Brasserie. Klassieke, Franse gerechten worden spectaculair bereid in een luxe setting.

Heerlijk dineren en je in Parijs wanen? Het kan bij hotspot Bodon

Denk aan Tournedos Rossini of Escargots de Bourgogne

© Bodon, La Grande Brasserie

Op zoek naar een romantisch restaurant? Glamour heeft een tip voor je: het culinair fenomeen Bodon, La Grande Brasserie aan de Apollolaan 2 in Amsterdam. Je krijgt er goed eten in een luxe en kosmopolitische setting.

Oui oui, c'est Paris
Afgelopen september opende Bodon haar deuren in het vernieuwde Apollo Hotel Amsterdam. Wie de ruimte instapt, waant zich midden in Parijs. En dat is niet zonder reden. De brasserie is een verzameling van Franse tradities: sophisticated en authentiek. Het restaurant heeft een klassieke uitstraling, maar is ontworpen naar de trends van nu. De perfecte plek voor een intiem diner.

Bodon, La Grande Brasserie
Culinaire hoogstandjes
Executive Chef Inan Sahin maakt gerechten voor de fijnproevers. “We werken uitsluitend met de beste producten en meest verfijnde technieken. Bij ons gaat alles om details voor een optimale smaakbeleving,” aldus Sahin.

Klassieke gerechten
Wat je zoal kunt bestellen bij Bodon? Klassieke, Franse gerechten. Denk aan Tournedos Rossini (haasbiefstuk met verse foie gras en truffel) of Escargots de Bourgogne (biologische wijngaardslakken gevoed met bladgroenten, tijm en basilicum). De Franse hoogtepunten, maar dan in Amsterdam.
Bodon, La Grande Brasserie
Spektakel aan tafel
Wil je een avond écht uitpakken? Kies dan voor een gerecht dat ter plekke aan je tafel wordt gemaakt. Zo fileren ze bij de Canard à la Presse de gebraden bloedeend aan tafel. Terwijl de gasten toekijken, bereidt de kok de saus met cognac.
Bodon, La Grande Brasserie
Lounge
Heb je nog een laatste zetje nodig? De menukaart van Bodon, La Grande Brasserie vind je op de website. Is het een geslaagde date en wil je nog even stijlvol uitbuiken? In The Living Room, by Bodon kun je de avond afsluiten - of beginnen - met een cocktail.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten