Zelf een nacht boeken in het hotel? Je kunt het niet lang uitstellen. Na dit jaar wordt de boot verscheept naar een permanente bestemming in de baai van Rio de Janeiro, waar het concept wordt herhaald.

Hotspot: Good Hotel Amsterdam

Je kijkt letterlijk vanuit je bed op het water en hoort het geklots als je gaat slapen

‘Goed geslapen’ krijgt in het Amsterdamse Good Hotel een nieuwe lading. In het non-for-profit hotel worden honderd werklozen opgeleid door middel van een stage. Nadat het personeel hun internship afrond, zijn ze verzekerd van een baan. Glamour’s Babette boekte een nacht op het water aan de Westerdoksdijk in Amsterdam.Design blijkt al bij binnenkomst een belangrijk aspect. Ik laat me door het vriendelijke personeel vertellen dat het een combinatie is tussen Hema en Scandinavisch design. De kamer is vrij klein, maar het knusse uitzicht over het IJ maakt veel goed. Je kijkt letterlijk vanuit je bed op het water. Ook als je in bed ligt kun je er niet omheen: het geklots maakt de ervaring af. Daarnaast blijft het een interessant idee dat je slaapt op een boot dat dienst deed als drijvend cellencomplex.Food & Drinks
Uiteraard laat ik een bezoek aan de bar en het restaurant niet aan me voorbij gaan. Je kunt er cocktails en burgers bestellen voor een vriendelijke prijs. Het menu wordt wekelijks aangepast, dus het blijft een verrassing als je in het hotel besluit te eten. Het ontbijt is vrij basic, maar de gerechten die ze hebben zijn goed. Zo kun je de dag onder andere beginnen met yoghurt en fruit of met de klassieke scrambled eggs.Zelf een nacht boeken in het hotel? Je kunt het niet lang uitstellen. Na dit jaar wordt de boot verscheept naar een permanente bestemming in de baai van Rio de Janeiro, waar het concept wordt herhaald.

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten