Samen in een air bubble naar de sterren staren, romantischer dan dit wordt het niet. Het kan vanaf nu allemaal in het Ramada Apollo Hotel in Amsterdam.

In dit hotel beleef je de meest romantische nacht ooit met je vriend

Staar samen naar de sterrenhemel vanuit een air bubble

Samen in een air bubble naar de sterren staren, romantischer dan dit wordt het niet. Het kan vanaf nu allemaal in het Ramada Apollo Hotel in Amsterdam, op het dakterras. Ja, je leest het goed. Samen met je hubby naar de sterren koekeloeren en naar het prachtige uitzicht over Amsterdam kijken. In een ronde bol, ingericht met hippe meubels van Made.com.

En ook zonder je liefje zit je er goed. Ikzelf mocht samen met een vriendin een nachtje doorbrengen onder de sterrenhemel en dat was een net zo bijzondere ervaring. Telescoop aan, drankje erbij, en chillen to the max. Al was het maar voor een nachtje; de volgende ochtend verliet ik uitgeslapen en wel het hotel.

Mocht je nog willen kiezen voor deze romantische get-a-way, wees er snel bij. Nog een kleine maand kun je de air bubble boeken. Des te meer redenen om je vriend - of vriendin - snel te verrassen met een nachtje onder de sterren.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten