Nudisme is doodnormaal; in je door God geschapen lichaam lopen, zonder het ongemak van kleding. Dit is het summum van vrijheid voor de diehard nudisten. Maar buiten de oevers van de nudistencampingen kun je nu ook naakt aan je vino lurken. Mais non!

In Parijs is een naaktrestaurant geopend

"Kan ik uw ondergoed aannemen?"

Nudisme is doodnormaal; in je door God geschapen lichaam lopen, zonder het ongemak van kleding. Dit is het summum van vrijheid voor de diehard nudisten. Maar buiten de oevers van de nudistencampingen kun je nu ook naakt aan je vino of escargots lurken. Mais non!

Naturel
Mocht je binnenkort naar de Franse hoofdstad uitwijken voor een citytrip, dan kun je in ieder geval één avond uitkiezen waarbij je naakt ten tonele verschijnt. In restaurant O'naturel kun je namelijk poedeltjenaakt dineren. 

Kleding inleveren
Hoe het werkt? Heel simpel. Wanneer je binnenkomt lever je je kleding in (incluis lingerie) en dan kies je poedeltjenaakt een plekje. Het restaurant heeft in totaal plek voor veertig (net zo naakte) gasten. Voor een goed diner in O'naturel ben je pak 'm beet €30 kwijt per persoon. 

Met Franse slag
Niet gek dat uitgerekend Frankrijk met een nudistenrestaurant op de proppen komt. Want Frankrijk is koning der nudisme met alle naakstranden, campings en recreatiegebieden. Een tafeltje boeken of even spieken op website? Dat kun je hier doen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten