Deze week wordt het mega lekker weer. En dus zetten wij hotspots op een rij waar je lekker van de zon kunt genieten, en dan niet met je buurman op schoot.

Onontdekte hotspots in NL: hier wil je in de zon zitten op Hemelvaartsdag

En dan niet met je buurman op schoot

Amsterdam
Dok
Een echte zomerspot met stadsstrand. En een win-win: want de ligging is redelijk centraal, met het gevoel even uit de stad te zijn. Met je voeten in het zand en uitzicht op ’t IJ heb je direct een strandgevoel te pakken.

Bij Storm 
De slogan van Bij Storm is ‘chillen en grillen’. Op dit strand in Noord kun je heerlijk uitwaaien en lekker eten en drinken. Je vergeet hier al snel dat je in Amsterdam bent. 

Utrecht
Strand Oog in Al 
Strand Oog in Al (oftewel: SOIA) is een stadsstrand op de Noordpunt van de wijk Oog in Al in Utrecht. Genoeg plek om lekker aan het water te zitten in het zonnetje. 

Roost aan de Singel
Aan het water, midden in de stad in het nieuwe aangelegde park Paardenveld. De eigenaar van Strand Oog in Al opende onlangs zijn nieuwe eettent. Een concept geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse 'Braai'. Oftewel: een combi van barbecue en buitenkeuken. 

Rotterdam
The Boathouse Kralingen

Sinds vorig jaar is de Kralingse Plas een hotspot aan het water rijker: The Boathouse. Een glazen paviljoen aan het water, met een fijne kaart om je dag prima door te komen.  

Aloha bar 
Het voormalige zwembad in Rotterdam is omgetoverd tot de hippe Aloha Bar! Een fijne plek om te relaxen met uitzicht op de maas. En een fijne plek om cocktails te drinken, uiteraard met een bloemenkrans in je haar. 

Leiden
Het plantsoen

Een ideale plek om lekker aan het water te zitten, zonder dat alles onder het zand zit. Genoeg plekjes om je picknickkleed neer te leggen en met je voeten in het water van het zonnetje te genieten. 

Katwijk aan zee 
Wil je lekker naar het strand maar dan niet hutje mutje op elkaar? Ga dan eens naar Katwijk aan Zee. Dezelfde gemakken als op elk ander strand, maar dan een stuk rustiger. 

Den Haag
Zuiderstrand 
Het Zuiderstrand staat onder Hagenaars ook wel bekend als het stille strand. Het is het rustige - 'geheime' - alternatief tussen Scheveningen en Kijkduin, direct achter de duinen, voor iedereen die van strand en zee houdt. 

Groningen
Stadsstrand Ebbingekwartier 
Groningen heeft weer een stadsstrand! Het stadsstrand in het Ebbingekwartier werd in juni vorig jaar tijdelijk in gebruik genomen voor een conferentie. Het werd al snel een populaire plek om te zonnen, te chillen en om een duik in het water te nemen. En dus heeft het strand nu een permanent karakter. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten