Liefhebber van koffie en ijs op een hoorntje? Bij 'The Cone Masters', een nieuwe Amsterdamse hotspot, krijg je deze twee heerlijke smaken inéén.

Smullen: je kunt nu koffie drinken uit een ijshoorntje met chocola

Met een 'cone' van witte- melk of pure chocolade

Liefhebber van koffie en chocolade-ijs in een hoorntje? Bij 'The Cone Masters', een nieuwe Amsterdamse hotspot, krijg je deze twee heerlijke smaken inéén.

Idee
The Cone Masters
 begon als schoolproject van vier Nederlandse studenten Bedrijfskunde. Eén van hen, Floris, dronk voor het eerst koffie in een hoorntje in Zuid-Afrika. Hij vond dat deze geniale uitvinding naar eigen land moest komen. De trendy koffiebar is een pop-upstore, dus je hebt niet eeuwig de tijd om de Amsterdamse hotspot te bezoeken. Tot en met 18 juni kun je zo’n beeldig en overheerlijk ijsje scoren. Waar? Vijzelgracht 41, hartje centrum Amsterdam.

Koffie in ijshoorntje
Naast onweerstaanbaar voor het oog, schijnt de nieuwste trend op het gebied van koffie bijzonder goed te smaken. Maar wat is er zo speciaal aan koffie in een hoorntje? De binnenkant van de 'cone' is bedekt met chocolade. Je kunt kiezen uit een laagje witte-, melk of pure chocolade. Door de chocolade krijgt je koffie een zoetere afdronk, en daar houden we wel van, toch?

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten