De 5 leukste high tea adresjes van Leiden

Toegeven aan al je cravings in de leukste settings

5-leukste-high-tea-adresjes-van-leiden
Instagram FoodlovermaxInstagram

Aan je moeder of vriendin: een high tea cadeau geven is altijd een goed idee. Voor Leidenaren of mensen die binnenkort een tripje naar het gezellige 'mini-Amsterdam' op de planning hebben staan, tipt Glamour de leukste high tea adresjes in Leiden.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Van de Leur

☕ #vandeleur

Een bericht gedeeld door Jasmin Back (@jasmin_back) op

Alsof je een huiskamer binnenstapt, zo kun je het houten interieur in combinatie met de kleine ruimte het best omschrijven. Er staan zelfs bordspellen in de kast, voor als jullie lekker lang willen natafelen. Ga bij zonnig weer vooral in de tuin zitten, die is eveneens heel gezellig en knus. Voor € 25 p.p kun je onbeperkt thee drinken en krijg je een hartige en zoete combinatie van hapjes. Reserveren is vereist.

Adres: Breestraat 117

2 ROOS, taste & smile

ROOS huist aan de grachten van Leiden. Bij mooi weer kun je dus buiten neerploffen op de stoeltjes vlak voor het water. Voor € 17,50 p.p. kun je er high tea'en. Op het menu: losse theesoorten, huisgemaakte zoetigheden en mini sandwiches. Extra leuk: trek er een hele dag voor uit en sluit af met een high wine of high beer met keuze uit drie verschillende speciaal biertjes.

Adres: Botermarkt 12

3 De Leidse Hout

#earlymorningwalk ik ben er weer! #theehuisdeleidsehout

Een bericht gedeeld door Claudia (@claudiastarbeekhuis) op

Net buiten de binnenstad vind je theehuis De Leidse Hout. Geen uitzicht over een gracht of winkelstraat, maar op een park en een hertenweide; da's weer even iets anders. High tea'en kun je er voor € 19,50 per persoon. Zowel hartige als zoete hapjes staan er op het menu. Wat dacht je van slagroomsoesjes en macarons en sandwiches met zalm en hummus?

Adres: 100, Houtlaan,

4 Barista Cafe

Naast bijzonder lekkere koffies, weten ze bij Barista Cafe ook wel raad met een high tea menu. Voor € 22, 50 kun je in het twee verdiepingen tellende cafe genieten van een onbeperkt aanbod van thee en van zoetigheden, sandwiches en bites.

Adres: Catharinasteeg 5

5 Yoghurt Barn

Bij Yoghurt Barn wordt zelfs onderscheid gemaakt tussen een high tea en een summer high tea. De 'gewone' high tea kost € 20,95 p.p en bestaat onder andere uit yoghurt specials, een knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met home made yoghurtdips en verschillende gebakjes. Bij zonneschijn, de summer high tea dus, is warme thee vervangen voor fruitwater en Frozen Milkshakes.

Adres: Aalmarkt 19

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots