Dit zijn de 5 leukste high tea adresjes van Den Haag

Toegeven aan al je cravings in de leukste settings

den-haag-high-tea
queenofjetlagsInstagram

Een high tea op zijn tijd maakt veel goed. Voor Hagenezen of mensen die binnenkort een tripje naar deze gezellige stad op de planning hebben staan, tipt Glamour de leukste high tea adresjes.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 BLOEM

Als je van interieur houdt en oog voor detail hebt, is BLOEM the place to be. Erg leuk om met een vriendin te bezoeken, maar zoals op hun website staat is er ook genoeg om je vriend/man/broer/vader tevreden mee te stellen.

BLOEM is ingericht als een gezellige huiskamer, met een theepotlamp aan het plafond en prachtige bloemschilderijen aan de muur. Verwacht bij de high-tea heerlijke taarten (de citroen meringue, hemelse modder en carrot cake zijn aanraders), net zoals de ook quiche, Engelse sandwhiches en Engelse scones met room en jam.

Adres: Korte Houtstraat 6

2 Hotel des Indes

Heb je wat geld om uit te geven (€39 per persoon) in het meest luxe hotel van Den Haag? Dan moet je de high tea proberen in het Hotel des Indes. Het werd in 1858 als stadspaleis gebouwd en is sinds 1881 een hotel.

Verwacht luxe sandwiches, warme hartige gerechten, patisserie, bonbons, verse scones en andere lekkere dingen. Leuk om met je moeder of met de hele familie een keer heen te gaan.

Adres: Lange Voorhout 54-56

3 De Bakkerswinkel

Je kunt De Bakkerswinkel naast Amsterdam en Utrecht, ook in Den Haag bezoeken. Het café is in iedere stad anders ingericht en die van Den Haag is gevestigd in de Torengarage, waar een gezellige sfeer hangt.

Je vindt er maar liefst 4 verschillende soorten high tea's, waaronder de Haagse Thee, Old Bakery Sweet Tea, Old Bakery High Tea en Late Afternoon High Tea. Er is ook een terras; extra fijn als het zonnig is.

Adres: Torenstraat 142

4 Luden

Middag med live musik och AC.#ludendenhaag

Een bericht gedeeld door Anita Hedlund (@sennadog1) op

De high tea wordt bij Luden iedere dag van de week geserveerd en bestaat onder andere uit sandwiches met gerookte zalm en gerookte kip, mini vegetarische lasagna's met geitenkaas, spinazie en champignons en scones met clotted cream, lemon curd en aardbeienjam.

Adres: Plein 6-7

5 Scallys

Het eten in Scallys is gebaseerd op de Engelse keuken. Je kunt naast perfecte scones en Engelse thee zoals het hoort je hart dus ophalen bij zoveel bacon, eieren en baked beans als je maar wilt.

Adres: Wagenstraat 117

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots