7x de beste pizzaplekken in Utrecht

Smullen geblazen!

pizzaplekken-utrecht
Glamour NL

De Domstad barst uit zijn voegen van de hidden gems. Niet alleen bieden de verborgen pareltjes genoeg plekken om je tassen te vullen, ook je trek wordt gestild. Glamour zet de smakkelijkste pizzaspots voor je op een rijtje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bastacosi

Pizza, pizza, pizzaaaaaa! 🍕 #bastacosi #utrecht #pizzathrowing #thursday #pizzatime #alwaysagoodidea

Een bericht gedeeld door Bastacosi (@pizzeria_bastacosi) op

Na een dagje struinen neerstrijken in de stoelen bij Bastacosi is een goede keuze. Want de menukaart staat barstensvol met verschillende pizza's die allemaal in de houtoven gemaakt worden. Bastacosi heeft twee vestigingen: aan de Biltstraat en aan Jan van Scorelstraat.

2 De Markt

Een dunne bodem (die precies genoeg kraakt wanneer je je tanden erin zet), niet te veel toppings en geen overdaad aan sauzen en olijfolie. Hier vind je fijne pizza's voor een fijne prijs. Vooral de parmaham truffel pizza (staat sporadisch op de menukaart) is het proberen waard!

3 Da Portare Via

What time is it? Oh wait… IT'S PIZZA TIME! Find your nearest VIA restaurant at daportarevia.nl

Een bericht gedeeld door Da Portare Via (@daportarevia.pizza) op

Heerlijke pizza's vind je ook bij Da Portare Via, in de Twijnstraat of de Voorstraat. Een knapperige dunne bodem en heerlijke toppings. Kleine honger maar wel zin in een pizza? Je kunt kiezen tussen een kleine of grote pizza. Bonus! En ja, dit restaurant heeft ook verschillende filialen in onze hoofdstad.

4 LaLotta Cantina

Net buiten het centrum, maar niet minder lekker: LaLotta Cantina. Heerlijke steenovenpizza's met een dunne bodem en eindeloos veel toppings. Mocht je de pizza's wel willen proeven, maar liever binnen blijven? Dan kun je de pizza's (in de omgeving van Utrecht) ook gewoon thuis laten bezorgen.

5 De Pizzabakkers

Pizzavandemaand #pizzabakkersutrecht #hmmmmmm

Een bericht gedeeld door Monique van Breda (@movbreda) op

Wellicht ken je de Pizzabakkers al, ze zitten namelijk ook in Amsterdam. Maar ook in de Nachtegaalstraat in Utrecht zit een vestiging. De deegbodem wordt hier gemaakt volgens een Romeins recept en getopt met heerlijke verse ingrediënten zoals aubergine, burrata, parmaham etc. Smullen!

6 O-Panuozzo

In de Voorstraat in Utrecht vind je de Napolitaan O-Panuozzo. Dit schattige restaurant serveert niet alleen pizza's maar ook panuozzo, een Napolitaans broodje van pizzadeeg. Proberen waard!

7 Sarracino

Deze pizzeria aan de Adelaarstraat is met name bedoeld om af te halen, of thuis te laten bezorgen. En dat is géén enkel probleem, want de pizzeria staat er om bekend een flink staaltje Italiaans culinair vakwerk af te leveren. En genieten kan ook vanuit huis, in pyjama bijvoorbeeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots