Citytrip naar Berlijn? 5 must-go hotspots

Van Bread & Butter tot Umami

berlijn-citytrip-hotspots
Instagram

Binnenkort een citytrip naar Berlijn gepland? Snappen we: Berlijn is dé stad van toffe modezaakjes, fijne restaurants, clubben zonder sluitingstijd en creatieve galeries.

Er is zoveel te doen en te zien dat je je vast afvraagt: waar te beginnen? Daarom hebben we de 5 allerleukste hotspots voor je verzameld van locals uit Berlijn. Read on!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ontbijten bij House of Small Wonder

House of Small Wonder is zeker een must-go. Met een prachtige wenteltrap stap je een interieur vol planten binnen, zodat het lijkt alsof je je in een mini-jungle begeeft. Daarbij is de latte-art en het eten ook nog eens heel Instagram-waardig.

Johannisstrasse 20

2 De laatste trends checken bij Bread&Butter by Zalando

Goed nieuws: stijl- en cultuurfestival Bread&Butter by Zalando komt terug naar Berlijn voor een tweede editie. Het is hét event voor iedereen die graag op de hoogte wil zijn van de laatste mode- en sporttrends, ontwikkelingen in de industrie en de nieuwste muziek. Een must-go, als je het ons vraagt!

1-3 september, Eichenstrasse 4.

3 Koffie break bij The Barn

Zin in een break tussen het shoppen en rondstruinen door en fan van goede koffie? Geloof ons: Berlijners weten hoe ze koffie moeten maken: bij The Barn kun je terecht voor de allerlekkerste, versgemalen koffie van Berlijn.

Auguststrasse 58.

4 Modefotografie checken in het Museum für Fotografie

jean pigozzi 🖤 #mood #antibes

Een bericht gedeeld door Sabine Carla (@sabinecarla) op

Houd je van fotografie? Dan is het Museum für Fotografie zeker een bezoekje waard. In een gebouw dat vroeger een casino was voor legerofficieren, vind je nu het werk van de legendarische modefotograaf Helmut Newton en andere bekende en minder bekende (mode)fotografen.

Jebensstrasse 2.

5 Aziatische foodhemel bij Umami

Houd je van Aziatisch eten? Dan ben je bij Umami aan het juiste adres. Bij deze Aziatische foodhemel hangt een supergezellige en huiselijke sfeer en eet je de lekkerste hapjes voor tussen de 4 en 8 euro. Vind je het leuk om van alles en nog wat te proeven? Bestel dan een platter, onze favoriet.

Knaackstrasse 16.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots