Voor op je weekend-bucketlist: de leukste strandtenten in Nederland

Van Wijk aan Zee tot Noordwijk

leuke-strandtenten
Dennis Swiatkowski

Het wordt dit weekend 25 graden! Het ideale moment om een dagje in een strandtent te hangen. Onderstaande adressen geven je het gevoel van een mini-vakantie. Lekker met zanderige voeten en de zon die op je (beschermde!) gezicht schijnt. Hier wil je de komende dagen vertoeven, trust us.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Blooming Beach in Bergen aan Zee

Deze strandtent vraagt eigenlijk om een nachtje of weekendje weg. Blooming Beach hoort bij het Blooming Hotel in Bergen aan Zee en het fietstochtje tussen de twee adressen is prachtig.

Parkweg 37, Bergen aan Zee

2 Strandpaviljoen Aloha in Wijk aan Zee 

Een publiekslieveling en dat snappen we: biologische kaart, goede steenoven-pizza's, open haard voor koele avonden en een mooi interieur.

Reyndersweg 2, Velsen-Noord

3 Branding Beach Club in Noordwijk
View this post on Instagram

Is it already weekend? 🍸

A post shared by Branding Beachclub (@brandingbeachclub) on

Heerlijke plek om je stranddag te beginnen (ontbijten met eggs benedict) of af te sluiten (van mosselen tot sushi). En er staat een geweldige schommel voor de deur...

Koningin Astridboulevard 105, Noordwijk

4 Ubuntu Beach in Zandvoort 

Een beetje Ibiza, maar ook lekker down to earth. Erg cool, maar ook relaxed. En het belangrijkste: een hele goede kaart, van burgers tot gevulde avocado's.

Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort

5 The Fat Mermaid in Scheveningen

Een blik op de menukaart geeft je al de drang om in de auto of trein te springen en naar Scheveningen af te reizen. Ontbijt (french toast), lunch (gegrilde geitenkaas met aubergine en honing), diner (beefburgers) en dessert (cheesecake). Alles is mouth watering. En je zit er prinsheerlijk.

Strandweg 19, Den Haag

6 Bernie's Beach Club in Zandvoort

Geen Saint-Tropez, Ibiza of Marbella, maar gewoon ons eigen Zandvoort. Na een duik in het zwembad eet je in het restaurant so delicious; van poke bowls tot carpaccio.

Boulevard Barnaart 65, Zandvoort

7 Tulum in Noordwijk aan zee
Dit bericht bekijken op Instagram

Who is ready for another beachday? ⚡️🌿

Een bericht gedeeld door Tulum (@tulumnoordwijk) op

'Healthy food en funky drinks,' zo omschrijft Tulum de menukaart. Met je voeten in het zand en je zonnebril op geniet je van de gezonde en heerlijke gerechten.

Zeereep 104,Noordwijk

8 De Dam in Vrouwenpolder

Een ideale hotspot voor je dagje weg. Van gin en tonics drinken in het zonnetje tot een tapas eten op het dakterras. Wat wil je nog meer?

Strand 80, Vrouwenpolder

9 Heartbreak Hotel in Terschelling

Lichtroze muren, burgers op de kaart en een groot arrangement aan milkshakes. Geniet van het strand én de fifties vibe in het op Elvis Presley geïnspireerde strandpaviljoen.

Badweg Oosterend 71, Terschelling

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots