De beste lunchplekken van Nijmegen

Getipt door Nijmegenaren

lunch 
Catherine Falls CommercialGetty Images

Voor het geval je favoriete bezigheid in het weekend (of doordeweeks, of eigenlijk altijd) lunchen is, kun je vast wel een paar nieuwe lunchadresjes gebruiken. Bel je moeder / vrienden / lover / scharrel op, en vertel ze naar Nijmegen te komen. Deze lunchplekken zijn getipt door Nijmegenaren en móeten dus wel goed zijn.

(Ben je ook al bij de beste lunchplekken van Maastricht geweest?)

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Open Slowcafé

Sta je open (ha!) voor biologische en zelfgemaakte producten? Dan zit je goed bij dit slowcafé. Je vindt er koffie, lunch en gebak.

Adres: Lange Hezelstraat 39

2 Puux

Voor (erg lekkere!) koffie, gebak en lunch, hoef je niet in het centrum van Nijmegen te zijn. In de zomer is een bezoekje aan de binnentuin van Puux (vlakbij de st. Annastraat) altijd een goed idee.

Adres: Groenestraat 191

3 Nibbles

Voor als je jouw liefde voor eten het liefst met een ander deelt; bij Nibbles is er shared dining, met grote en kleine gerechten.

Adres: Ganzenheuvel 1

4 Down Town
Dit bericht bekijken op Instagram

🌿 Is it weekend allready? // 📸 @food_hotspots

Een bericht gedeeld door DOWN TOWN (@downtown_brunch) op

Acaii bowls, havermout, avocado toast, scones: ze hebben het allemaal. Extra leuk: de koffie is specifiek gebrand voor Down Town. Het proberen waard!

Adres: Kannenmarkt 16

5 Ketelhuis

Ze serveren van "eigentijdse urbangerechten tot authentieke gerechten uit mama's keuken." The place to be als je in Nijmegen Lent woont.

Adres: Thermionpark 30

6 Tati

Voor het geval je op de gezonde én ongezonde toer wil gaan. In Tati krijg je vegan, vegetarische producten en heel veel taart.

Adres: Koolemans Beijnenstraat 80

7 Bairro Alto
Dit bericht bekijken op Instagram

Bairro Broodjes 🌿

Een bericht gedeeld door Bairro Alto (@bairroaltocoffee) op

Gevalletje moet je weten: de Bairro Alto koffiebar zit verscholen achter de Grote Markt. Wat je kunt verwachten: verse, lokale producten en home made ingrediënten.

Adres: Kannenmarkt 6

8 Zeezicht

Fijn voor in de zomer (vanwege het enorme terras) maar ook in de winter een goeie optie. Besteltip: ga voor één van de salades.

Adres: Marikenstraat 42

9 Fika

Voor het geval je wil lunchen, je lunch to-go wil (dan kun je 'm uitzoeken in de Fika Kiøsk) of zin hebt in een groot stuk red velvet cake.

Adres: Van Broeckhuysenstraat 5

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots