De 6 beste lunchplekken van Utrecht

Getipt door een rasechte Utrechter

Building, Restaurant, Interior design, Botany, Architecture, Roof, Room, Photography, House, Leisure,
The Streetfood Club

Ik woon al een jaar in Amsterdam, maar toch begint mijn hartje altijd sneller te kloppen als ik Utrecht Centraal binnenrij. Combineer mijn liefde voor ’t Sticht met mijn eindeloze passie voor lekker eten en tada: een heerlijk lunchlijstje is geboren. You can thank me later.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Teds All Day Brunch

Je raadt het nooit, maar hier kun je de hele dag door brunchen. We like. Een aanrader is de eggs benedict; gepocheerde eieren met ham en hollandaise saus, geserveerd op een croissant.

Adres: Lichte Gaard 8, Utrecht

2 Jozef

Deze Argentijnse zaak op de Mariaplaats is de perfecte plek om neer te strijken na het shoppen. Jozef supports his locals: broden komen elke dag vers van de lokale bakker. En de croissantjes bakt Jozef lekker zelf.

Adres: Mariaplaats 50, Utrecht

3 Bar Cava

De binnenstad heeft sinds kort haar eigen cava bar, waar ze naast bubbels lekkere borrelplateaus serveren. Een glas cava heb je al voor €3. Die knappe barman is natuurlijk een leuke bonus.

Adres: Ganzenmarkt 12, Utrecht

5 Kimmade

Voor de mensen die laat lunchen: hier een van Utrechts best bewaarde geheimen. In het piepkleine zaakje kun je terecht voor een snelle Vietnamese hap. Als je geluk hebt is er een tafeltje vrij, maar een maaltijd to go is ook geen probleem.

Adres: Mariastraat 2, Utrecht

6 Broodje Ben

Broodje Ben kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Op de Bakkersbrug en sinds kort ook op de Uithof kun je hier terecht voor de lekkere verse broodjes. Tip: haal je broodje en eet deze op op het terras van Café de Zaak. In dit café op de Ganzenmarkt mag je je eten namelijk zelf meenemen.

Adres: Bakkersbrug, Utrecht

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots