De leukste koffiezaakjes van Amsterdam, getipt door interieurstylisten

Plannen maar, die koffiedate!

Coffee Concepts
Coffee Concepts

Interieur-stylisten Noëlle Baartmans en Evelyn Struik (presentatrice van Eigen Huis & Tuin) hebben een interieur-bedrijf genaamd ENstudios (volg op Instagram voor wooninspiratie) en hebben afgelopen zomer in Frankrijk elf huizen ingericht. Driemaal raden waar Noëlle en Evelyn maandelijks over schrijven voor Glamour?

Deze keer tipt het duo de meest sfeervolle koffiezaakjes van Amsterdam.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Badeta Koffiebranders

Twee mannen die veel surfen zijn hun eigen koffiebranderij gestart: Badeta coffee, en sinds kort hebben ze ook een koffiezaakje met dezelfde naam in de zijstraat van de ceintuurbaan in De Pijp. Je koopt er naast lekkere koffie ook de coolste surfboeken. Extra leuk: wij (@enstudiosinteriors) hebben het zaakje ingericht.

3 Koffie Spot

Koffie Spot zit op de Elandsgracht en is perfect voor een koffie to go, maar ook de vegan taarten van @bakkersbakery zijn een aanrader. Onze favoriet? De carrot cake.

4 Coffee & Coconuts

In Coffee & Coconuts in De Pijp heb je door alle rieten lampen en zitzakken het idee dat je in Australië of op Bali zit te lunchen. Het is een perfecte spot voor een lazy sunday, waar je koffies kunt afwisselen met een kokosnoot.

5 Coffee Sometime

Dit koffietentje ziet er te gek uit, alleen al daarom moet je er een kop koffie gaan drinken. Onze aanraders van de kaart? De french- én avocado toast.

6 Coffee Concepts

Coffee concepts is een creative plek waar je je meteen ‘thuis’ voelt. Eigenaresse Fabienne heeft ook een pr-bureau met allemaal leuke beauty merken, zoals Comme Deux.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots