7 x de mooiste roze restaurants en cafés in Nederland voor een Instagram-waardig bezoek

Op deze plekken eet je niet alleen lekker, maar bevind je je in millenial pink heaven.

roze-cafes-restaurants-nederland
Mama Kelly

Als je dacht dat millennial pink een trend was die zich enkel op de catwalk bevond - think again. Een nieuwe trend ontpopt zich in de food scene die vrij weinig te maken heeft met eten en des te meer met interieur. De populaire, zachtroze kleur regeert in nieuwe restaurants en komt terug in de inrichting, het eten en zelfs de badkamers. Ook in Nederland verschijnen verschillende hotspots die niet alleen een goede kaart hebben, maar ook een lust voor het oog zijn door hun roze interieur. Deze millennial pink restaurants en cafés zijn de leukste plekken om lekker te eten of een cappuccino te drinken, die tegelijk dienen als de perfecte achtergrond voor je volgende Instagram-post.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Streetfood Club - Utrecht

In dit ware roze paradijs inclusief palmbomen en neonverlichting kun je genieten van de meest exotische street food-gerechten. Je kunt er heerlijk lunchen en ook in de avond kun je aanschuiven aan de all-pink tafeltjes en stoelen voor een gezellige avond.

The Streetfood Club
Janskerkhof 9 – Utrecht

2 Mama Kelly - Amsterdam en Den Haag

Dit volledig roze restaurant is een waar roze walhalla. Met hun motto pink isn’t just a color, it’s an attitude wordt duidelijk dat de roze kleur hier heel serieus genomen wordt. Het restaurant heeft verschillende locaties in ons land, je vindt het in Den Haag en Amsterdam.

Mama Kelly
Den Haag en Amsterdam

3 Pompen & Verlouw - Den Bosch

Deze voormalige autogarage in Den Bosch werd door Studio 34 South omgetoverd tot een nieuwe hotspot. Hoewel dit restaurant niet volledig roze is, heeft deze plek wel een oudroze bar, waar je op roze barkrukken kunt genieten van een cocktail.

Pompen & Verlouw
Parklaan 27G, Den Bosch

4 Grand Café Thomas - Eindhoven

Sinds een jaar is Thomas omgedoopt tot een volledig nieuw concept waar je kunt borrelen, eten en dansen. De inrichting van dit restaurant is wederom volledig in roze gehuld en maken bijzondere surrealistische muurschilderingen en fluwelen stoelen de sfeer compleet.

Grand Café Thomas
Stratumseind 23, Eindhoven

5 Blond Amsterdam Café - Amsterdam

Als je door de straten in Amsterdam loopt kun je dit café bijna niet missen. In een volledig roze pand opende Blond Amsterdam, dat je kent van het kleurige en vrolijke service, begin dit jaar een eigen café in onze hoofdstad. Je kunt er genieten van roze gebakjes bij het roze interieur, en je vindt er tevens de gloednieuwe items van het merk in een winkel achter in het pand.

Blond Amsterdam Café
Ferdinand Bolstraat 44, Amsterdam

6 Café Martinus - Haarlem

Naast roze muren, een roze toilet (met flamingobehang), roze lampen én roze stoelen heeft deze hotspot werkelijk bijna alles wat je roze hartje begeert. Je kunt er zelfs genieten van een knalroze cappuccino, need we say more?

Café Martinus
Spaarne 94, Haarlem

7 Tiger Mama - Utrecht
Dit bericht bekijken op Instagram

THE TIGER MAMA SUSHI BASEMENT

Een bericht gedeeld door TIGER MAMA UTRECHT (@tigermamautrecht) op

Voor sushi-liefhebbers is dit de perfecte roze hotspot. In Utrecht vind je Tiger Mama, waar een speciale sushi basement is ingericht met een felroze interieur en de sushi nog net niet ook roze is.

Tiger Mama
Voorstraat 80, Utrecht

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots