9x De leukste hotspots in Saint-Tropez

Take notes

hotspots-st-tropez
Villa Marie HotelsInstagram

Interieur-stylisten Noëlle Baartmans en Evelyn Struik (presentatrice van Eigen Huis & Tuin) hebben een interieur-bedrijf genaamd ENstudios (volg op Instagram voor wooninspiratie) en hebben afgelopen zomer in Frankrijk elf huizen ingericht. Driemaal raden waar Noëlle en Evelyn maandelijks over schrijven voor Glamour?

Deze keer tipt het duo de leukste hotspots in Saint-Tropez. Staat er een reisje naar de Côte d'Azur op de planning? Maak aantekeningen van onderstaande 'niet standaard'-adresjes.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Hôtel Pan Deï Palais
Dit bericht bekijken op Instagram

in the meantime, pls fwd all said mail, here!

Een bericht gedeeld door Jaclyn Alexandra Cohen (@jaclynalexandra) op

Hôtel Pan Deï Palais is gelegen in het stadscentrum van Saint-Tropez en kijkt uit op de Middelandse zee. Pan Deï Palais staat bekend om de Arabsiche invloeden in het interieur. Een echte eye catcher is het zwembad dat in de binnenplaats van het hotel zit en waar je omheen romantisch kunt dineren.

2 Gas Bijoux

Gas by Marie staat al jaren bekend als de plek in Saint-Tropez om mooie oorbellen en armbandjes op de kop te tikken. Maar ze hebben ook minstens zo leuke bikini’s, tassen en kaftans voor op het strand van merken als Tooshie, Lemlem, Dezso en Mira Mikati.

3 Villa Marie Hotels
Dit bericht bekijken op Instagram

Souvenir @onelove.ourlove

Een bericht gedeeld door Villa Marie Hotels (@villamariehotels) op

Villa Marie zit een klein stukje bovenin Saint Tropez waardoor je prachtig uitzicht hebt op onder andere de baai van Pampelonne. Het interieur bestaat uit veel oranjetinten en gedetailleerde schelp-acenten.

4 La Tarte de Tropézienne

Als je in Saint-Tropez bent, moet je een bezoek brengen aan La Tarte Tropézienne. De iconische taart heeft een vulling van boter crème om je vingers bij af te likken. Om nog maar te zwijgen over de varianten waar sinaasappel, rozenwater of frambozen in zijn verwerkt.

5 Battaglia

Battaglia is een van mijn favoriete winkels in Saint-Tropez. Ze verkopen veel items met Western en rock & roll invloeden. Amerikaanse merken zoals Free City en customized jackets koop je hier

6 Rondini
Dit bericht bekijken op Instagram

#rondinisttropez#aubonmarche#rondini_officiel

Een bericht dat is gedeeld door @ sdp29nini op

Voor de traditionele slippertjes ga je naar Rondini in Saint-Tropez. Een heel ouderwetse winkel, waar je ook gelijk kunt zien hoe ze de slippers gemaakt worden. Overigens is @Kjacquessttropez ook een bezoekje waard!

7 Sénéquier

Sénéquier blijft een goed tentje om een drankje te doen aan de haven.

8 Club 55

Club 55 blijft mijn favoriet qua interieur en de seafood die ze serveren, wíl je proeven.

9 Les Salins
Dit bericht bekijken op Instagram

Dinner here. #lessalins #sttropez #chiaramaci #estate2017

Een bericht gedeeld door Chiara Maci (@chiarainpentola) op

Les Salins is ook een heel fijne lunchspot aan het strand!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots