5x de beste cocktailbars van Rotterdam

Een Cosmopolitan met uitzicht op de Erasmusbrug, anyone?

Cropped Hand Making Drink
Niccol Pontigia / EyeEmGetty Images

Een goed glas wijn aan het eind van een lange werkweek is natuurlijk fijn, maar nog blijer worden we van een cocktail in een fancy glas. In Rotterdam barst het van de cocktailbars. Plekken waar je een good old Cosmopolitan kunt nippen, maar ook waar de meest bizarre combo’s voor je neus worden gezet. Glamour tipt je de beste cocktailbars van de Maasstad.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ballroom

Bij Ballroom drink je de lekkerste gin-tonics in de meest romantische setting die er te vinden is. Loop door de cocktailbar naar achteren en je komt terecht in een secret garden. Lees: een overvloed aan lampjes, planten én gin. En laat Ballroom van dat laatste nu nét de grootste collectie van Europa hebben.

Adres: Witte de Withstraat 88b

2 Spikizi

Verstopt in een zijstraat aan de Witte de With vind je Spikizi. Een cocktailbar waar de lekkerste hits uit de speakers komen en de beste shakers van de stad achter de bar staan. Ben je een zoetekauw of ga je liever voor droge gin? Jij vraagt, zij shaken.

Adres: Zwarte Paardenstraat 91a
4 Aloha Bar

Tropisch zwemparadijs Tropicana heeft plaats gemaakt voor een van de zonnigste hotspots van de stad: Aloha Bar. Hier drink je zomerse cocktails met uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Geen lekker weer? Ook binnen bevindt zich een tropical jungle.

Adres: Maasboulevard 100
5 Dr.

Dr. is het best bewaarde geheim van Rotterdam. Deze speakeasy bar bevindt zich op een top secret locatie in het Scheepskwartier. Daar moet je zoeken naar een deur met een apothekers-teken (een klein slangetje). Voordat je langsgaat moet je altijd even bellen om een ‘afspraak met de dokter te maken’. Het nummer kun je online vinden. Klinkt als gedoe, maar geloof ons: het is het meer dan waard. Betere cocktails vind je nergens.

Adres: Somewhere in Rotterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots