De leukste fashion cafés om te bezoeken tijdens Paris Fashion Week

Op deze plekken spot je de fashion crowd tijdens de Parijse modeweek

Building, Architecture, Facade, Town, Neighbourhood, Street, Urban area, Metropolis, City, House,
Cafe de FloreInstagram

Paris Fashion Week is in volle gang, wat betekent dat zowat de hele modewereld zich momenteel in de Franse hoofdstad bevindt. Tussen de drukke schema's van het bezoeken van talloze shows door, wordt er tijd vrijgemaakt voor een snelle lunch of een cappuccino op het terras van de mooiste cafeetjes van de stad. De frontrow plekken van de shows zijn dan misschien gereserveerd voor beroemdheden en insiders uit de industrie, de eerste rij bij verschillende Parijse cafés geven je het perfecte uitzicht om het modespektakel van dichtbij te aanschouwen. Wij selecteerden de leukste fashion cafés van de stad voor het ultieme fashion gevoel tijdens de Parijse modeweek, waar je zomaar Gigi of Bella Hadid zou kunnen tegenkomen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Les Deux Magots

Een van de oudste en meest historische cafés van de stad, waar wijlen Karl Lagerfeld regelmatig op het terras genoot van zijn koffie.

Les Deux Magots
6 Place Saint-Germain des Prés, 75006 Paris

2 Café Citron
Dit bericht bekijken op Instagram

Le @citronparis vu par @fannyprum

Een bericht gedeeld door CITRON (@citronparis) op

Opgericht door modeontwerper Simon Jacquemus is dit cafeetje in de recent geopende Galeries Lafayette aan de Champs Élysées een ware fashion hotspot.

Café Citron
60 Avenue des Champs-Élysées, 75008 Paris

3 Café de Flore

Tevens een van de meest bekende en historische cafés van de stad waar je menig streetstyle ster van haar cappuccino zult zien nippen.

Café de Flore
172 Boulevard Saint-Germain, 75006 Paris

4 Hôtel Costes

Het is moeilijk om niet van Hôtel Costes te houden. Op de prachtige binnenplaats van dit hotel kun je heerlijk mensen kijken terwijl je geniet van heerlijke drankjes.

Hôtel Costes
239-241 Rue Saint-Honoré, 75001 Paris

5 The Broken Arm
Dit bericht bekijken op Instagram

Morning 🌞☕️ #thebrokenarmcafe

Een bericht gedeeld door THE BROKEN ARM CAFE (@thebrokenarmcafe) op

Dit adres is een concept store en café ineen, wat wil je nog meer? Bij The Broken Arm verzamelt de fashion crowd zich ook als het geen fashion week is.

The Broken Arm
12 Rue Perrée, 75003 Paris

6 Café Charlot

Dit cafeetje is een plek om zien en gezien te worden. Op het terras vind je zowat altijd modellen of modeprominenten die genieten van een lunch.

Café Charlot
38 Rue de Bretagne, 75003 Paris

7 Restaurant L'Avenue
Architecture, Building, Facade, Signage, Window, House, Car,
L'Avenue

Hoewel meer een restaurant dan een café is dit dé Parijse hotspot waar je modellen als Gigi en Bella Hadid ongetwijfeld zult tegenkomen.

Restaurant L'Avenue
41 Avenue Montaigne, 75008 Paris

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots