Glamour tipt: de fijnste flexwerkplekken in Nederland

Dat maakt werken een stuk aangenamer

Lighting, Interior design, Room, Floor, Flooring, Furniture, Ceiling, Living room, Couch, Table,
Mindspace

Thuiswerken kan heerlijk zijn; je hebt je eigen spullen in handbereik, bij noodgevallen kun je snel schakelen en hoe je eruitziet op ‘je werk’ doet er niet toe. Toch kan thuiswerken ook erg lastig zijn. Je ziet overal klusjes liggen die nog gedaan moeten worden, je raakt sneller afgeleid en misschien is jouw huiskamer nou ook niet de meest inspirerende werkplek. Veel zzp’ers, studenten en zelfstandige ondernemers vinden het daarom prettig om te werken op een zogenaamde flexwerkplek.

De fijnste flexwerkplekken van Nederland

Een flexwerkplek is een ruimte waar je naartoe kunt gaan om geconcentreerd te werken of een meeting te organiseren in een - soms beschikbare - vergaderruimte. Er is vaak mogelijkheid om tijdens je werk een kop koffie of lunch te scoren. Wij zijn even in de flexplekken gedoken en tippen de fijnste voor je.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mindspace Dam
Mindspace

Mindspace Dam in Amsterdam is één van de 30 stijlvol ingerichte werkplekken van Mindspace. Deze flexwerkplek is gevestigd in het voormalig kantoor van de Handelsvereniging Amsterdam en is een mix van het authentieke, rustgevende pand en een moderne inrichting. Je kunt je hier terugtrekken om zelfstandig te werken, maar het is ook mogelijk om de historisch uitziende vergaderzaal af te huren. Mindspace heeft naast deze werkplek op de Dam ook nog twee andere werkplekken in Amsterdam, op de Herengracht en aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Ook in de Utrechtse Beetstraat heeft het bedrijf inmiddels een vestiging.

Nieuwezijds Voorburgwal 162, 1012 SJ Amsterdam

2 Coffeelab Den Bosch
Dit bericht bekijken op Instagram

Cool place to have a cuppa 👍

Een bericht gedeeld door Alexine Mulock Houwer (@alexinemh) op

Het Coffeelab tegenover Den Bosch Centraal Station, is de ideale plek om een goede kop koffie te scoren en tegelijkertijd aan het werk te gaan. Bij Coffeelab kun je aan één van de grote tafels aanschuiven of je terugtrekken in de privéruimte om extra geconcentreerd te werken.

Stationsweg 35, 5211 TV 's-Hertogenbosch

3 Club Vers Den Haag

De Haagse Club Vers staat bekend om haar gezonde, verse menu met vaak veganistische opties van hoge kwaliteit. Wat veel mensen niet weten, is dat deze lunchroom ook ideaal is om even rustig voor jezelf te werken. Er hangt bij Club Vers een industriële vibe en het heeft een handige ligging: in de buurt van Hollands Spoor.

Stationsweg 136a, 2515 BS Den Haag

4 Stadskaffee Laurens Alkmaar

Op Kerkplein in Alkmaar vind je Stadskaffee Laurens. Er is hier veel plek en je af te sluiten, maar er zijn ook mogelijkheden tot het afhuren van vergaderruimtes. In het historische pand kun je overdag terecht voor ontbijt of lunch, ’s avonds worden hier vaak netwerkborrels gegeven.

Kerkplein 9, 1811 KL Alkmaar

5 Westhoff Haarlem

Op Stationsplein in Haarlem kun je als flexplekwerker bij Westhoff aan de slag. Westhoff is een werkplek en een winkel in één. Je kunt hier voor vijf euro per uur gaan zitten, dan krijg je naast de rust en creativiteit dat het pand uitstraalt, ook onbeperkt koffie en thee.

Kruisweg 22, 2011 LC Haarlem

6 Lavendi Coffee Leiden

Bij deze fijne plek in Leiden kun je terecht voor verschillende soorten koffie. Lavendi Coffee straalt een en al rust uit waarin gewerkt kan worden en dat is ideaal voor flexwerkers.

Steenstraat 12, 2312 BW Leiden

7 The Student Hotel

Overnachten, meetings of flexwerken; het kan allemaal in The Student Hotel. De ongedwongen sfeer biedt een fijne en inspirerende basis voor jonge ondernemers en creatievelingen. Heb je juist behoefte aan een brainstormsessie met een grotere groep of heb je een belangrijke meeting op de planning staan? Ook hiervoor kun je terecht bij The Student Hotel, op één van de zeven locaties in Nederland. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heel productieve workflow, als je ’t ons vraagt.

Bekijk de locaties hier

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots